SESTRA UČESNICA ELITE UPALA NA PINK! Naglo prekinuto FINALE Elite 7, voditeljka NAPADNUTA uživo u emisiji! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbila neviđena drama u studiju!

SESTRA UČESNICA ELITE UPALA NA PINK! Naglo prekinuto FINALE Elite 7, voditeljka NAPADNUTA uživo u emisiji! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Veliko superfinale "Elite 7" je u toku, ali umesto uzbudljive atmosfere i napetih takmičarskih trenutaka, u toku uživo prenosa desio se nezapamćen presedan. Naime, sestra Jovane Cvijanović je napala Uroša Rajačića i Jelenu Marinković, tvrdeći da su mogli malo lepše da "odglume" svoju romansu. Ovaj neočekivani verbalni sukob doveo je do zastoja u programu, a voditeljka Dušica Jakovljević je ostala bez reči, ne znajući kako da reaguje.

Naime, Jakovljevićeva je pokušala da smiri strasti i nastavi sa programom, ali je bila non-stop napadnuta i prekidana od strane Jovanine sestre. U jednom trenutku, ona je odlučila da prekine sa programom i izjavila da ne želi da nastavi razgovor dok Jelena ne bude prisutna. Ovo je dodatno pojačalo napetost u studiju, ostavljajući gledaoce u nestrpljenju da vide kako će se situacija dalje razvijati.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sestra Jovane Cvijanović napravila haos, prekinula finale Elite 7 Zadruga

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading