TRUDNOJ UČESNICI ELITE HITNO ZAKAZAN PREGLED! Majka je STEGLA, ne ispušta je iz naručja (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Milice Veličković otkrila sve detalje o trudnoći svoje ćerke!

Nakon što je trudna Milica Veličković napustila rijaliti "Elita 7" i odlukom gledalaca širom regiona zauzela 15. mesto, nju je sačekala porodica koja joj je odmah pritrčala u zagrljaj. Nakon što su se strasti smirile, uspeli smo da nakratk popričamo sa Danicom Veličković, Miličinom majkom, koja nije krila sreću što će uskoro postati baka.

- Vidim da je srećna, mi smo to kao porodica naravno prihvatili, podržaćemo je u svemu. Sada je sve na njima. Njihova je odluka kako će biti sada posle rijalitija, gde će živeti, ja se neću mešati. Šta god budu oni odlučili, tu sam da samo podržam. Ne bih se mešala u to, zaista - rekla je majka bivše učesnice "Elite" za Republiku, te otkrila nove detalje vezane za ćerkinu trudnoću:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Majka Milice Veličković stigla na finale Elite 7

- Idu na pregled u ponedeljak, čula sam za to. Odlično! Videćemo, nadam se da će sve biti u najboljem redu. Ja pošto imam ćerku, volela bih da i ona rodi devojčicu, ali šta god da bude, kojeg god pola, samo neka je živo i zdravo. Ime za bebu neću birati, ne, mislim da bi to roditelji trebalo da odluče.

Pitali smo Danicu i da li bi volela da i u sledećoj sezoni vidi svoju ćerku u rijalitiju, a ona je istakla da se ona tu ništa ne pita, ali da bi svoje dete podržala koju god odluku da donese.

Republika

Foto: Republika

Milica Veličković i Bora Terzić čekaju bebu Elita 7

- Znate kako, nemam ja tu šta da dozvolim ili ne. Milica je punoletna devojka, svesna je i može sama da donosi odluke. Ako odluči da uđe ponovo u rijaliti, podržala bi je - zaključila je majka Milice Veličković.

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading