ŠA POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA! Dobio finalni UDARAC od Mionine porodice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovići podržali Stanića, on dokrajčio repera!

ŠA POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA! Dobio finalni UDARAC od Mionine porodice!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Najmlađi učesnik "Elite 7" Uroš Stanić osvojio je 13. mesto u superfinalu rijalitija, na šta je ponosan, naročito zbog toga što je uspeo da nadmaši repera Nenada Aleksića Ša. Iako porodica nije došla da ga podrži, dobio je zagrljaj od bake Mione Jovanović, kao i od pevačicine majke. One su mu se zahvalile što ju je štitio od Nenada Aleksića Ša.

Čim je Uroš došao u studio, Ša mu je prišao i došlo je do nove drame.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš u studiju

- Nema potrebe da me grli ovaj Ša, to je jedno ljudsko dno. Ponosan sam jer su me podržale Mionina majka i baka. Stansilav je za njega gospodin - kazao je Uroš.

- Nisam imao lošu nameru, ali očigledno je Uroš zaljubljen u mene, pa ovako pokazuje ljubav - dodao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša besni

Ša je prethodno pobesneo zbog Mioninih roditelja.

- Kako ti sve ovo deluje? Šta bi? - upitala je Dušica.

- Ovo je nečuveno! Ovo da mene oni optužuju da sam ja napravio masnice Mioni, to je skandal. Ovo je sad njihova jeftina manipulacija. Moram prvo da vidim šta je rečeno, a onda ću po džepu da udarim svakog ko me je klevetao - kazao je Ša uživo u emisiji.

Podsećanja radi, večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading