LAKIĆ BIO NA INFORMATIVNOM RAZGOVORU: Svi detalji porodične drame - Coka mu ostavila TORBU ispred stana! (VIDEO)

Autor: O.B./M.Đ.

Elita 8 | Farma 8

14.07.2024

02:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić otkrio da je obavio inforamtivni razgovor sa suprugom Cokom, ali i celukupnom porodicom.

Rijaliti zvezda Nikola Lakić pojavio se na večerašnjem finalu najgledanijeg TV formata ,,Elita", a tim povodom pred našim kamerama je otvorio dušu. Naime, Lakić je otkrio da je po izlasku sa imanja bio na razgovoru sa suprugom Cokom Lakić, koja mu je ipak zamerila druženje sa Lejdi Di

Međutim, Lakić ističe da su nesuglasice rešili, ali da je inforamtivni razgovor bio i u okviru porodici, a potom se dotakao i prevare Jelene Ilić Marinković i istakao da mu je drago što se Ivanu Marinković desilo pucanje braka. 

Foto: Republika TV

Nikola Lakić Elita 7 finale

 

- Odlično sam, vidi se po mom izrazu... Očekivao sam, nisam napravio gaš, stojički i mirno mogu da se vratim porodici. Ne kajem se, imao sam od strane moje lepše polovine ataka, zbog plesa, Mione, najviše mi je zamereno zbog druženja sa Lejdi, ja mislim da sam ostao veran i lojalan - rekao je Lakić, pa nastavio:

- Meni je to bilo najveća bojaznost, da li ću se i kako adaptirati, ali me je sin prihvatio kao da nikada nisam ni odlazio, lepi trenuci.

Ivan Marinković i Jelena Marinković

Foto: Republika TV

Nikola Lakić Elita 7 finale

 

- Sve dođe na naplatu, šta sam doživljavao od njega, kako ja, tako i drugi, sve je došlo na naplatu, drago mi je da je došlo do toga - otkrio je Nikola Lakić. 

- Jedna torba je bila ispred, ostale su bile unutra. Naravno, Coka je razumljiva, zna da je to sve šoubiznis, bio je informativni razgovor, ali je sve prošlo kako treba. Bilo je ribanje od porodice, to nisam očekivao, ali mi je drago da smo otvorili karte, ribali su me za to druženje, jer kažu da je to izgledalo preko malig ekrana prisnije, onis u videli da druga strana gaji osećanja, kada sam pogledao snimke, video sam da je to išlo u drugom smeru - priča Lakić i dodaje za kraj:

- Znaš kako, žene su rušile carstva, zašto ne bi i brak?

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading