UČESNICA ELITE ŠLJOKA PO ŠIMANOVCIMA! Hit PAPARACO sa finala ELITE 7 - uhvatili smo kako KRIJE ALKOHOL, beži od obezbeđenja (FOTO)

Autor: P. R. / M. Đ.

Elita 8 | Farma 8

14.07.2024

03:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na Pinkovom imanju!

UČESNICA ELITE ŠLJOKA PO ŠIMANOVCIMA! Hit PAPARACO sa finala ELITE 7 - uhvatili smo kako KRIJE ALKOHOL, beži od obezbeđenja (FOTO)

Foto: Republika

Žana Đorđević

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti, bivši učesnici, podrška, prijatelji i porodice se već uveliko okupili ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Među njima našla se i bivša takmičarka, Žana Đorđević-Maliković, koja je nedavno ispala iz rijalitija i nije dočekala superfinale u Beloj kući, ali je pristigla kako bi ispoštovala produkciju i podržala svoje favorite. Mi smo je uhvatili ispred studija televizije Pink, a kako možete videti na fotografijama, Žana je "uštekala" pivo u svoju torbu, dok ju je obezbeđenje sve vreme motrilo zbog sukoba sa Ivanom Marinkovićem, kako bi sprečili karambol.

Podsećanja radi, ovo nije jedini skandal koji se večeras dogodio tokom superfinalne večeri "Elite 7". Naime, sestra Jovane Cvijanović je napala Uroša Rajačića i Jelenu Marinković, tvrdeći da su mogli malo lepše da "odglume" svoju romansu. Ovaj neočekivani verbalni sukob doveo je do zastoja u programu, a voditeljka Dušica Jakovljević je ostala bez reči, ne znajući kako da reaguje.

Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kraki

14.07.2024 19:36

Kako babun moze da bude dama?