ĐEDOVIĆ OSUDIO MIONINU PORODICU, pa raskrinkao Jelenu i Ivana Marinkovića! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

14.07.2024

04:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar "Elite" nije štedeo reči o nekadašnjim cimerima!

Marko Đedović je osvojio 12. mesto u superfinalu "Elite 7". Nakon izlaska prisustvovao je mnogim scenama, koje su ostavile jak utisak na njega, nakon čega je dao intervju predstavnicima sedme sile, među kojima se našla i ekipa portala Republika.

- Svašta se dešava, sad sam video sukob Žane i Ivana. Ljudi, dajte molim vas. Ivan se nije dogovorio sa Jelenom, on je isuviše iskompleksiran. Ne bi on sebi dozvolio takav blam na televiziji. Ja znam ono što mi je Jelena ispričala, proradila je hemija u zatvoru, da je bilo onoga... Nisam baš siguran da Jelena i Uroš imaju budućnost, mada šta znači budućnost? Vole ljudi da se j*bu, da d*kaju jedni drugima, što sve mora da bude ozbiljno? Tako da, mislim da ima razloga za propast tog braka i da nije Uroš razlog. Sve i da je dogovor, ne bi tako daleko išlo - rekao je Marko.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Đedović razvezao jezik

- Ja bih to prekinuo, ali razumem ljude. Ona je rekla Lepom Mići da je on seksualno disfunkcionalan, da nije pokazivao interesovanje za druge žene. pa je sve to dobilo na ekspanziji - dodao je Đedović.

Marko je prokomentarisao susret Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša sa njenom porodicom.

- Mnogo sam se iznervirao. Ja razumem da se porodice protive nekim partnerskim odnosima, ali one reakcije su preterane. Baba hoće Stanislava, mama neće da je zagrli. To su mnogi na druge načine. A što se njihovog odnosa tiče, Šaki nju sigurno voli. Miona deluje kao da ima emociju, pre mi je delovala kao da nema. Ona mi je svezala mozak. Ima i neke emocije prema Stanislavu. Nama svima je svezala mozak u čvor, priča različite stvari, ne možeš da je uhvatiš - istakao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading