MIONA PRIZNALA NAPOKON DA JE IMALA MODRICE: Roditeljima uputila ŽESTOKE PROZIVKE, a OVO je odluka gde će provesti prvu noć! (VIDEO)

Autor: O.B./M.Đ.

Elita 8 | Farma 8

14.07.2024

04:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović progovorila pre dkamerama Republike o odnosu sa porodicom.

MIONA PRIZNALA NAPOKON DA JE IMALA MODRICE: Roditeljima uputila ŽESTOKE PROZIVKE, a OVO je odluka gde će provesti prvu noć! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović pred našim kamerama otkrila je zbog čega se ranije posvađala sa majkom, ali i da li planira da ide kod Nenada Aleksića Ša ili će otići u porodičnu kuću. Miona je istakla da je razočarana u roditelje, kao i oni u nju. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović Elita 7 finale

 

- Neće niko nikog otkačiti! Ne znam šta su moji pričali Ša, ne znam ni šta je on njima govorio, bilo mi je krivo kada sam videla tu situaciju... Bili su grubi prema njemu, kapiram i njega, i njih... Jedva čekam da proverim šta se tu desilo. Apsolutno nemam nikakve modrice od strane Ša, niti od bilo kakvog nasilja, te modrice sam imala od komaraca, od češanja, nijedne sekunde Ša me nije uštinuo... Ubeđivala me je kako je on loš, kako nije za mene, kako se priča sve i svašta, ja kada čujem neke stvari za mene, pa to nije istina... - rekla je Miona, pa nastavila:

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se ljube na finalu Elite

 

- To su totalne gluposti! Nije proradio u meni inat, baš su nekako srčano prihvatili i istripovali su neke stvari. To baba i tata su rekli da nemamo šta da pričamo, vidim da su loše i dalje razmišljam šta da radim, jer su mi telefoni u Kragujevcu, to me je iznerviralo, haljinu za finale mi nisu poslali, malo sam se razočarali, ali dobro, moram da odem po telefone, ako odem kući i odmah se vraćam kod Ša. Ne biram nikada! Oni su se razočarali u mene, nisu očekivali da ću to pokazati, previše psovanja, popuštanja u nekim situacijama. Uradila sam šta sam uradila, zaista nije prijatno, pogubila sam se, jer ne znam da li je ispravno sve što sam radila, nisam razmišljala kako i šta ću da radim, ali neke moje izjave su dvosmislene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading