ŠA I MIONA UVAĆENI U INTIMNOJ AKCIJI! Pobegli sa finala ELITE 7, kamera ih usnimila na DELU! Reper je DOHVATIO za glavu (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve puca od strasti!

ŠA I MIONA UVAĆENI U INTIMNOJ AKCIJI! Pobegli sa finala ELITE 7, kamera ih usnimila na DELU! Reper je DOHVATIO za glavu (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko minuta saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra, dok će drugoplasirani dobiti 50.000. Ljubavni par Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović odlukom glasova publike nisu uspeli da sebi obezbede novčanu nagradu, osvojivši 14. i osmo mesto. 

Po napuštanju, par se sukobio sa porodicom Jovanovićeve, a nakon što su se strasti malo smirile, njih dvoje su iskoristili priliku da napuste studio televizije Pink i osami se, kako bi se prepustili strastima. Ipak, fotoreporeter portala Republika ih je uhvatio na delu, i to kako razmenjuju poljupce.

Podsećanja radi, Kragujevčanka Miona Jovanović, takmičarka rijaliti programa "Elita 7", osvojila je osmo mesto odlukom gledalaca i nakon izlaska se pridružila voditeljki Dušici Jakovljević u studiju televiziji Pink. Odmah su se dotakli teme koja je intrigirala mnoge - njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša i porodični pritisci.

Naime, Miona je otvoreno govorila o raspravi koju je imala sa svojom porodicom nakon izlaska, priznavši da je bila pod pritiskom da prekine odnos sa Ša. Njen odgovor na pitanje o baki koja je izrazila želju da dočeka Ša nakon izlaska iz rijalitija bio je suzdržan, jasno pokazujući da je ova tema i dalje osetljiva za nju.

Miona, ja ću ti reći šta su tvoji roditelji rekli, o masnicama i svemu - dodao je Ša.

Tvoja baka je rekla da bi želela da dočeka Stanislava kad izađe - kazala je Dušica.

Nemam komentar za to - dodala je Miona.

Da li večeras ideš kod Ša? - upitala je Dušica.

Videćemo. Nije doneta konačna odluka - kazala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading