KAČAVENDA HTELA DA SE DISKVALIFIKUJE: Šok-tajna isplivala na videlo, udarila i na Anu Ćurčić! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

14.07.2024

05:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena razvezala jezik nakon napuštanja "Elite 7"!

Milena Kačavenda je večeras nakon napuštanja "Elite 7" porazgovarala sa ekipom našeg portala, a prvo je sumirala utiske o svom učešću, te priznala koliko joj je bilo teško.

- Ja nikada nisam želela učešće u rijalitiju, nego da uđem u šesticu da osvestim svoju drugaricu, da me ubace na nekoliko dana. Kada je došla ponuda, bila je ponuda koja se ne odbija. Sad kad saberem sve, smatram da sam dobro ovo izgurala. Moram da zahvalim Đedoviću, da njega nije bilo, ja bih se diskvalifikovala. Onda mi se desila tragedija. Da mi se to nije desilo, gazila bih sve do kraja! - rekla je Kačavenda.

- Vratila sam se, onda onaj momenat ispred kapije nikad neću zaboraviti. To mi je pomoglo. Videćemo, život je to. Što kažu babe, nek idu po redu - dodala je Milena.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda razvezala jezik

Milena se potom osvrnula na komentare svoje nekadašnje "kume" Ane Ćurčić.

- Kad je Ana Ćurčić ušla, kad su krenuli da je napadaju, ja sam ušla u te obračune, postala interesantna. Onda mi je ona na kraju rekla da sam ja popularnost preko nje gradila i da bi bila prvo mesto da mene nije bilo. Ona je bila nezahvalna za to drugo mesto, a ja sam planetu prevrnula da bi ona bila u tim prvim mestima. Ali koliko vidim, ni to drugo mesto nije iskoristila - istakla je ona.

- Ima par rečenica zbog kojih se kajem, kad uključim tu vređalicu... Kad kažem Delićki da bih je samlela u mašinici, to sam mislila verbalno. Nisam mislila stvarno da je sameljem u mašinici. Sad bih mnogo više pazila na reči. Ne bih se drapala, čupala urasle dlake, nisam imala svest o televiziji, ono sam baš bila ja - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading