ANITI PRESELA POBEDA: Napolju je ČEKA PAKAO - zbog OSVETE brine za svoju BEZBEDNOST, pomenula DVE OSOBE (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva poručila da će tražiti zabranu prilaska i da će se sa obe obračunati sudskim putem.

ANITI PRESELA POBEDA: Napolju je ČEKA PAKAO - zbog OSVETE brine za svoju BEZBEDNOST, pomenula DVE OSOBE (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Učesnica "Elite" Anita Stanojlović osvojila je prvo mesto i odnela kući vrednu nagradu od 100.000 evra.

Međutim, posle deset meseci provedenih u rijalitiju, uprkos trijumfu, ostao joj je gorak ukus od svega što je ostavila za sobom kada se smuvala sa Anđelom Rankovićem, kome je, kako kaže, najzahvalnija za ovu pobedu.

- Ne mogu da dođem sebi, trebaće mi malo više vremena, ali mislim da sam zalužila. Očekivala sam ovo, naravno, bez Anđela ništa, on mi je previše pomogao u svemu, ovo je naša zajednička pobeda. U njemu sam videla čoveka svog života, ali ovog puta ću ići korak po korak, neću odmah da stajem na ludi kamen - rekla je Anita nakon proglašenja pobede.

Ipak, pored sreće, koju je pronašla pored svog partnera, Stanojlovićevu i dalje muče repovi prošlosti. Iako se nedavno i zvanično razvela od Jovane Tomić Matore, koja potencira na tome da njoj treba da zahvali na pobedi, i dalje između njih nisu raščišćeni svi odnosi.

Naime, Anitina majka je već govorila o tome da je angažovala advokate, a pobednica "Elite" je naglasila da će tražiti i zabranu prilaska.

Nije mi čestitala i nema potrebe da mi čestita. Ona će dobiti zabranu prilaska, čim budem došla u Kruiševac. Bojim se za svoju bezbednost, svega se bojim, jer je pokazala na šta je sve spremna. Pozabaviću se i Mateom Car - poručila je Anita.

Republika

Foto: ATA Images, Republika.rs

Anita priznaje da joj je Matea Car otvorila oči po pitanju Matore

Podsetimo, cela zbrka je nastala kada je hrvatska TikTokerka obelodanila da je Stanojlovićeva varala Marotu sa njom, te da joj je slala poruke čak i na dan njihovog venčanja. Nastupio je opšti karambol u Beloj kući, Anita je danima patila i molila Matoru da joj oprosti, a kada je u "Elitu" ušetao Anđelo, momentalno je okrenula novi list i sve to ostavila iza sebe. Uz njega je, kako i sama priznaje, postala druga osoba, a po svemu sudeći i miljenica nacije čim je ubedljivim brojem glasova odnela pobedu u "Eliti 7".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Trsha

14.07.2024 13:09

Paaa neverovatno!!! Gledaoci su jos pre 3 meseca znali ko ce biti prva tri mesta?!? A bogami znali su i ONI da je njima pobeda obecana!!! Koji blam celnika Pinka!!! I na kraju sta su pokazali, da nije bilo Matore ko bi cuo za Madonu, da Adjelo nije skidao Matorine devojke ko bi cuo za njega??? A tek Aneli 3 padeza,...Boze Boze sta je ovo!!!

dušanka

14.07.2024 13:16

PREVEJANA, OGRANIČENA MALA PREVARANTKINJA...SA SVE U KOMPLETU PRIPPROSTOM MAJKOM...JEDINO ŠTO SAM SIGURNA DA NIJE ZASLUŽILA NI PRVO MESTO, NI NOVAC KOJI UZ TO IDE...BOJANA I STANISLAV SU PRAVI ELITARI ZA TU NAGRADU...ALI VREME ĆE DA POKAŽE KAKO DOŠLO ,KOD TAKVIH PRIPROSTIH, OHOLIH I POKVARENIH OSOBA, TAKO ĆE I DA ODE...KULIĆI SU PRIMER ZA TO...KOJE PARE SU IM PROŠLE KROZ RUKE I KROZ KUĆU A DA I DALJE ZAVISE OD NOVCA IZ REALLYTYJA