OVAKO JE IVAN MARINKOVIĆ PRODAO ŽENU: Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA "Elite", ova rijaliti učesnica izašla pred kamere sa SVIM DOKAZIMA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimerka tvrdi da je afera Jelene Marinković i Uroša Rajačića fejk, te da je on to priznao Samiru Ramoviću, koji je njoj na uvo ispričao sve detalje.

Učesnica "Elite" Žana Omnia tvrdi da je konačno dobila dokaze za svoje tvrdnje, koje je iznosila i u Beloj kući, da su Jelena i Ivan Marinković lažirali aferu sa Urošem Rajačićem

Naime, nakon brutalnog okršaja između Žane i Ivana, koji umalo nije buknuo u tuču, kada je Marinković nasrnuo na njenog bivšeg supruga, ova Elitarka je prikupila sve potrebne informacije na terenu i razvezala jezik pred kamerama Republike.

Republika

Foto: Republika TV

Žana Omia posle incidenta sa Ivanom razvezala jezik

Kako tvrdi, njene sumnje da su Ivan i Jelena pravili fejk priču nedelju dana pred kraj "Elite 7", kako bi napravili dobru uvertiru za narednu sezonu rijalitija, pošto su u ovoj ostali bez honorara zbog kažnjavanja za kršenje pravila u Beloj kući, ispostavile su se istinite.

To joj je potvrdio cimer Samir Ramović, kome se o svemu tome navodno poverio Uroš, da bi posle on to sve preneo Žani.

- On je genetski otpadak ljudskog roda, prodao je svoju ženu zarad keša. Uroš je Samiru priznao da je upao u sve to i morao da izgura do kraja. Ona je flertovala sa njim. Radila je to i pre, ne samo sa njim. Oni su se dogovorili da naprave priču, kad su videli da nisu glavna tema i da će izaći napolje bez novca. Pošto su pukli u #Eliti 7" ovo će im poslužiti kao ulaznica za "Elitu 8" - ispričala je Žana za naš portal, a zatim pozvala i Samira da potvrdi njene reči.

Međutim, Ramoviću nije bilo baš pravo što je žana tako to sve iznela javno kao na tacni, pa je pokušao da se ogradi kako on nije rekao tim rečima, ali iz konteksta se zaključuje da jeste preneo Žani ono što mu je Rajačić priznao. 

- Ti sad nisi ispala drugarica prema meni - zamerio je Samir Žani što ga je dovela pred svršen čin, pa ponovio delimično priču koju je iznela Omnia:

- Na osnovu toga što mi je Uroš rekao, ja sam stekao utisak da je to nešto dogovoreno!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

14.07.2024 12:28

Sve je fejk. Sinoć je Matora izjavila da već šest meseci Anita zna da će pibediti a na pitanje biditelja kako zna rekla je da je eto tako znala i stavila krunu. Pametnom dosta, znači dogovoreno.