MAJA MARINKOVIĆ PROMENILA PLOČU: Čim je na slobodi UGLEDALA NJEGA, poručila Stanislavu: "Budemo videli!" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se momentalno osvestila kako je dohvatio svež vazduh napolju!

MAJA MARINKOVIĆ PROMENILA PLOČU: Čim je na slobodi UGLEDALA NJEGA, poručila Stanislavu: "Budemo videli!" (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnica "Elite" koja je završila na četvrtom mestu je Maja Marinković

Ona je istakla da je prezadovoljna svojim učešćem u ovoj sezoni rijalitija, kao i plasmanom, a nju je napolju sačekao otac Radomir Taki Marinković, koji nije želeo ni da se pozdravi sa Stanislavom Krofakom.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Stanislav Krofak više nije u fokusu Maji Marinković

Maju to nije nimalo začudilo već se i ona, čim je ugledala oca, reklo bi se, osvestila i odmah promenila ploču o Stanislavu.

Ja sam odrasla osoba, kako bude, biće. Sve može da se reši razgovorom. Ja sam imala i burnije veze - rekla je Maja kad je izašla na slobodu i konačno udahnula svež vazduh, te nije žurila ni da komentariše mnogo šta će biti sa Krofakom ubuduće, već je samo kratko, u njegovom maniru, poručila:

- Budemo videli! 

Inače, Maja je saznala kako ju je Taki branio od Stanislava i vređao njenog bivšeg partnera, kog je nazvao čak i nasilnikom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinković od oca Takija dobila ključ od stana

Podsetimo, Marinković je već govorio kako je rešio da obezbedi svoju naslednicu i da je dočeka onako kako dolikuje, pa je Maja od oca po izlasku iz "Elite" dobila ključ od stana.

Ono što sigurno sledi kada je Maja Marinković u pitanju je dugo vrelo more i Crnogorsko primorje, o čemu su joj pojedine cimerke govorile, podsećajući je na to kakav buran i zabavan život vodi napolju, dok se ona u Beloj kući bedačila zbog Krofaka. 

U svakom slučaju, znajući Marinoviću, neće propustiti priliku da na sebi svojstven način pokaže Stanislavu ko je ona zapravo u stvarnom svetu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading