"NE VERUJEM U ANĐELINU LJUBAV... MOŽEMO SE VIDETI NA SUDU!": Bojana posle "Elite" KIVNA NA SVE (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlovićeva tvrdi da će morati još da se uverava u osećanja svoje devojke, dok će se s njenim roditeljima obračunati sa distance.

Učesnica "Elite" Bojana Pavlović koja će ostati upmaćena po burnoj vezi sa Anđelom Šparavalo, proteranoj iz porodičnog doma upravo zbog romanse sa ovom devojkom, čim je napustila takmičenje zauzevši sedmo mesto, osula je paljbu po Anđelinim roditeljima.

Naime, je u razgovoru za Republiku naglasila da ni do kakvog susreta sa njima nije moguće da dođe, te se osvrnula na to što, kako ona smatra, manipulišu svojom ćerkom.

Pre svega je prokomentarisala dramu koja se odigrala po Anđelinom izlasku, kada su pokušali sa njom da razgovaraju i naterali je da bira između porodice i Pavlovićeve.

- Ono što sam pretpostavila, to se i desilo. Pokazali su ko su i šta su, ja sam njihovo ogledalo... Sumnjam u Anđelu zbog svega što je uradila, ne mogu sada da tvrdim i da kažem da me voli, a mesecima govorim da je to vrsta opsesije - rekla je Bojana, pa dodala:

Videćemo koliko je iskrena, nisam neko ko je lakoveran, želim da pogledam kako i šta je sve izgledalo, ona to zna i videćemo.

Ona je priznala da je bilo momenata kada je sumnjala u Anđelinu ljubav u koju i dalje nije baš sigurna.

- Ja negde nisam verovala u njenu ljubav, ne verujem ni sada. Neke stvari ću morati još da vidim - poručila je Bojana, a na pitanje da li postoji mogućnost da sedne sa njenim roditeljima da razgovara bila je isključiva:

- Naravno da ne, možemo se videti na sudu i to ako ja odlučim, naravno.

Podsetimo, pošto se odlučila za Bojanu, Anđela je napustila porodični dom i utočište pronašla kod cimerke Stefani Grujić, koja joj je ponudila prenoćište dok se ne snađe i ne vidi kako će se situacija dalje razvijati.

U momentu kada je Anđela prilikom gostovanja na TV Pink javno govorila o svojoj i Bojaninoj ljubavi, koje ne planira da se odrekne ni po završetku rijalitija, njenoj majci Aleksandri je pozlilo, pa se onesvestila iza kamera, dok je čekala u studiju.

Republika

Foto: printskrin/pink.rs

Bojana Pavlović ubeđena da je Anđelina majka odglumila i padanje u nesvest

Međutim, njenu ćerku ni to nije pokolebalo, dok je Bojana prokomentarisala da je i to samo gluma kako bi razdvojila nju i Anđelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading