ANITA I MATORA I DALJE U BRAKU: Osvanuli ŠOK-DOKAZI da su jedna drugoj ŽENA, Anđela nema ni na mapi... Uhvaćene na DELU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićevoj još uvek stoji i prezime Tomić.

ANITA I MATORA I DALJE U BRAKU: Osvanuli ŠOK-DOKAZI da su jedna drugoj ŽENA, Anđela nema ni na mapi... Uhvaćene na DELU (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović, koja je istakla da je za osvojeno prvo mesto najzahvalnija svom dečku Anđelu Rankoviću, odmah posle superfinala poručila je bivšoj ženi Jovani Tomić Matoroj da ubuduće neće moći da joj priđe.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđelo Ranković je Aniti promenio život

- Matora će dobiti zabranu prilaska, čim budem došla u Kruiševac. Bojim se za svoju bezbednost, svega se bojim, jer je pokazala na šta je sve spremna. Pozabaviću se i Mateom Car - rekla je u intervjuu za Republiku Anita.

Međutim, uprkos ovome, kao i tome da su nedavno u Beloj kući njih dve pred kamerama i zvanično potpisale papire za razvod, očigledno postoji još nešto po čemu se njih dve i dalje mogu nazvati bračnim partnerkama. 

Naime, na njihovim Instagram profilima u opsiu im i dalje stoji "Anitina žena" kod Matore i kod Anite "Matorina žena".

Takođe, Aniti još uvek na Instagramu piše prezime Tomić, a da li će ga i kada promeniti, ostaje da ispratimo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović odnela pobedu u "Eliti 7"

Podsetimo, Anita i Matora ušle su u "Elitu 7" kao sveže venčane bračne partnerke, koje su u Crnoj Gori upriličile venčanje i napravile gala slavlje.

Po ulasku u rijaliti na scenu stupa Anitina navodna ljubavnica Matea Car, koja otkriva njihovu afreru zbog čega Matora momentalno traži razvod braka.

Stanojlovićevoj zatim u Belu kuću ulazi "spasilac" Anđelo Ranković sa kojim započinje romansu i zahvaljujući njemu menja svoj život iz korena, što ju je i dovelo do pobede.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading