ISPLANIRAO ŽIVOT NAPOLJU SA TEODOROM, PA PRIZNAO DA ĆE SE VIĐATI I SA MILJANOM: Bebica otkrio koje MESTO ga posebno veže za Kulićku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović je ponosan na svoje učešće u ovoj sezoni rijalitija, spreman da krene ispočetka sa Delićevom.

ISPLANIRAO ŽIVOT NAPOLJU SA TEODOROM, PA PRIZNAO DA ĆE SE VIĐATI I SA MILJANOM: Bebica otkrio koje MESTO ga posebno veže za Kulićku!

Foto: Printscreen/Tv Pink

Nakon završetka učešća u "ElitI" Nenad Macanović Bebica izrazio je svoje zadovoljstvo što je finalno veče iza njega i istakao da jedva čeka da se sve to završi kako bi izašao napolje. On je uspeo da zauzme 17. mesto u superfinalu, a ovaj uspeh nije jedini koji će pamtiti iz upravo završene sezone rijalitija.

Naime, tokom boravka u kući, Nenad je pronašao novu ljubav u Teodori Delić, te sada sa nestrpljenjem očekuje zajednički život sa njom i napolju.

Republika

Foto: Republika.rs

Teodora Delić čekala Bebicu u superfinalu

Nenad je istakao da je odlično, ali iscrpljeno, te da jedva čeka da se odmori i nastavi planove koje je zamislio sa svojom devojkom Teodorom.

- Teodora me je sačekala, jedva sam čekao da izađem zbog nje, bilo mi je teško što je ispala pre mene, što nismo oboje bili u finalu zajedno. Verujem da ćemo uspeti napolju, sve je super. Idemo kući da sednemo, da se odmorimo od svega i da nastavimo ono što smo zamislili. Jedva čekamo da odemo na odmor, baš smo umorni i iscrpljeni - izjavio je Nenad po izlasku iz rijalitija.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RTVPink

Miljana Kulić se nije proslavila u "Eliti 7"


Takođe, Nenad nije propustio priliku da prokomentariše diskvalifikaciju svoje bivše partnerke Miljane Kulić samo nekoliko dana pred finale.

- Nisam očekivao da će Miljana biti diskvalifikovana, ne znam šta se desilo, šta je uradila. Sama je odabrala da to bude tako. Ona je i ranije teško podnosila nominacije i procente, mislim da je to presudilo. Bila je razočarana i zato je otišla, plašila se plasmana - rekao je Bebica, pa progovorio i o tome da li je sa njom moguć neki kontakt u budućnosti:

- Ja se nisam čuo sa njom, nemam potrebu, imamo naše procese na sudu, završiće se sve na sudu, samo u tim slučajevima ćemo se videti. Očekujem da će Miljana pokušati da naruši moj odnos sa Teodorom, bilo je svega u rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading