CAR ZABELEŽIO ŠOK DETALJ SA FINALA ELITE, KOJI JE PROMAKAO SVIMA: Anđelo će ovo morati da objasni Aniti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je javno isprozivao Anđela, pa podigao ogromnu prašinu.

CAR ZABELEŽIO ŠOK DETALJ SA FINALA ELITE, KOJI JE PROMAKAO SVIMA: Anđelo će ovo morati da objasni Aniti!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Anita Stanojlović je pobednica "Elite 7". Osvojila je preko 44 odsto glasova u superfinalu i nagradu od 100.000 evra, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić imala 17 odsto glasova publike iosvojila 50.000 evra. 

Mnogi su očekivali ovakav kraj Elite, ali određena grupa je bila iznenađena pobednicom. Bivši zadrugari su pratili uživo prenos velikog finala, a jedan od njih bio je Filip Car, koji je svaku priliku koristio da isproziva superfinaliste. 

Posebno je privukao pažnju komentar koji je imao na račun Anđela Rankovića, trećeplasiranog, koji je, kako Filip pretpostavlja, pucao na prvo mesto i pobedu, pa ni u jednom trenutku do ispadanja nije pozvao glasače da glasove preusmere na njegovu devojku:

- Je l' se mogu Anđelo i Anita dogovoriti za koga da glasamo od njih dvoje, pre će Matora pozvati svoju podršku da glasa za bivšu joj, nego što će džentlem reći "glasajte da mi devojka pobedi". Neviđena armijo, šta ćemo? Javljajte mi, u niskom startu čekam - napisao je Filip Car tokom sinoćnog finala.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car o Aniti i Anđelu

Podsetimo, Anitina bivša supruga Jovana Tomić Matroa besnela je posle njene pobede, te poručila da je zahvaljujući njoj dospela na prvo mesto:

- Ja pravim pobednike! - poručila je Matora.

Drugoplasirana Aneli Ahmić zadovoljna je svojim plasmanom i srećna što kući ide sa osvojenih 50.000 evra, koje, kako kaže, planira da potroši na sebe i ćerku Noru.

- Uložiću u kuću, kupiću nešto sebi i detetu i planiram još neka ulaganja - rekla je kratko Aneli posle proglašenja pobednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading