SKANDALČINA! Jovana Cvijanović iznela NOVE DOKAZE o aferi sa Peđom Medenicom, pa najavila SUOČAVANJE u ovoj emisiji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović progovorila o velikoj aferi sa pevačem Peđom Medenicom!

SKANDALČINA! Jovana Cvijanović iznela NOVE DOKAZE o aferi sa Peđom Medenicom, pa najavila SUOČAVANJE u ovoj emisiji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Zadruga 7 Elita" i pevačica Jovana Cvijanović, šokirala je javnost svojom pričom o navodnoj vezi sa oženjenim kolegom sa estrade Peđom Medenicom

Dosta se spekulisalo da li Jovana poseduje dokaze o kojima je pričala tokom boravka u rijalitiju ,,Elita", a ona je sada odlučila da progovori o svim detaljima. Naime, Jovana je sada, u emisiji uživo, uputila javno izvinjenje pevaču što je zbog nje pretrpeo linč.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović o aferi sa Peđom Medenicom

 

- Želim da mu se izvinim što je pretrpeo linč koji i dalje traje, ali ja ništa nisam slagala. Volela bih da se suočim sa Peđom, verujem da je povređen, da mu je krivo, mogu da mu se izvinim što se sve saznalo. Tada sam imala 21 godinu, on je bio u vezi sa mnom. Ja imam sve ono što smo mi bili. Imam od prve do poslednje prepiske, ne bih ništa sad pokazivala. Ja nemam razlog da lažem, to što sam ja iznela nije dobro i nije pohvalno - rekla je Jovana.

Jovana je progovorila i o vezi sa MC Stojanom, a kako kaže, za sve što priča ima i dokaze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović o aferi sa Peđom Medenicom

 

- MC Stojan i ja smo bili zajedno, živeli zajedno, pravili bebu, poznajemo se on i ja dobro. Bilo bi glupo da on demantuje, jer ja sve imam u telefonu. Više sam volela MC Stojana. Zbog našeg raskida sam bila anoreksična, on je bio moja najveća ljubav, ali prolazi sve - rekla je Jovana u emisiji "Premijera vikend specijal".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

15.07.2024 08:13

Devojka ozbiljno ima problem. Nije vaspitana, IQ nizak....... mislila sam da je samo ona minus za svoju porodicu, Medjutim, kada sam videla nastup i izjavu njene rodjene sestre shvatila sam da je u pitanju porodična anamneza.