STANISLAV KROFAK IZDAO SAOPŠTENJE O ULASKU U "ELITU 8!" Otkrio dogovor sa produkcijom, pa obrisao pod BIVŠIM devojkama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak obradovao svoje fanove.

STANISLAV KROFAK IZDAO SAOPŠTENJE O ULASKU U "ELITU 8!" Otkrio dogovor sa produkcijom, pa obrisao pod BIVŠIM devojkama!

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanislav krofak

Stanislav Krofak je istakao da se kaje zbog veze sa Majom Marinković i otkrio da je trenutno u Zagrebu gde treba da se čuje sa predstavnicima televizije Pink oko preostalog dela isplate. Takođe, nije propustio priliku da istakne da bi možda ušao u sledeću sezonu "Zadruge", ali samo uz dobar finansijski dogovor.

- U Zagrebu sam, treba da se čujem sa Pinkom oko preostalog dela isplate da se dogovorimo. U sledeću sezonu bih možda ušao, ali za dobar novac. Jako sam zadovoljan učešćem i nisam ovoliku podršku očekivao. Porodica mi ništa ne zamera, a ja sebi zameram odnos u koji sam ušao a nisam trebao - rekao je Stanislav na početku.

Osim osećanja kajanja, Stanislav nije krio ni svoj bes prema Takiju, ističući da se iznervirao kada je čuo šta je sve Taki pričao.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Stanislav Krofak

 

- Jesam se iznervirao kada sam čuo šta je sve Taki pričao, još treba da odgledam te snimke i čujem šta je govorio za mene. Lako je biti mangup preko tastature, sto nije došao uživo da mi kaže kad sam ga prozvao. Ja sam spreman i sutra tokom žurke da se suočim sa njim. Ne volim takve ljude, pravi frajeri ti u lice kažu šta imaju.

- Nisam iznenađen što je Miona otišla kod Ša. Ona da je normalna ona ne bi takve stvari radila. Mislim da je morala da ode kod njega, jer da nije porekla bi sve što je govorila u rijalitiju, htela je da mu se dokaže, svega tu ima - rekao je Stanislav za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Tina

14.07.2024 22:02

Treba da pogleda snimke i kako mu je Maja nazivala kćerku. Prava odluka da nema više ništa sa ovo dvoje zločestih ljudi.

Niko

14.07.2024 22:59

Stanislave daj objasni kako ti je tako dobra firma otišla u stečaj 09.04.2024 godine i nisi više direktor već firmom upravlja stečajni upravitelj.

Odgovori 4 14
Katarina

15.07.2024 09:40

Konačno da je u rijaliti usao neko sa stavom, karakterom, ko drži do sebe. Zna se gde su granice u ponašanju, i svom i tuđem, i preko njih se ne prelazi. Bravo za Stanislava!

Odgovori 19 2
Hana

15.07.2024 17:47

Sve za lovu