HAOTIČNA SVAĐA U STANU! Ša otkrio STRAVIČNE detalje o Mioni Jovanović, nakon finala Elite izbio KARAMBOL u Zemunu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio šta se dešavalo u stanu u Zemunu nakon prvog jutra posle finale ,,Elite".

HAOTIČNA SVAĐA U STANU! Ša otkrio STRAVIČNE detalje o Mioni Jovanović, nakon finala Elite izbio KARAMBOL u Zemunu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša je otkrio kako se oseća nakon Elite, pa je progovorio gde je Miona Jovanović prespavala prethodne noći. Ša ističe da se odmorio i da se oseća odlično, da se vratio u starog sebe i da se prisetio ko je zapravo on. 

Ša je otkrio i da se Miona trenutno nalazi kod njega u stanu, u Zemunu, te da je imala burnu svađu sa njenim roditeljima, ali da se nada da će se sve to promeniti s vremenom i da će se lopta u jednom trenutku spustiti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša u Premijeri

 

- Sada sam super, malo sam se odmorio, sve je onako kako treba da bude. Ovo je stari Ša, vraćam se sebi na staro. Moram da kažem da je Miona kod mene u stanu u Zemunu. Razgovarala je sa njenima, prepirali su se ali danas će se valjda spustiti lopta kada odemo za Kragujevac, vreme će pokazati da li će se promeniti. Oni nemaju razloga da me hejtuju, jer ja želim samo najbolje Mionu. Niko ne treba da se meša u naš odnos, ni moji , ni njeni - rekao je Ša u Premijeri, pa otkrio da li je gledao klipove. 

On je istakao da ne želi da se vraća na dešavanja iz Elite, jer nije spreman da se suoči sa tim detaljima koji su sad već iza njega, već gleda napred. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša u Premijeri

 

- Savest mi je mirna, ali svašta se dešavalo, iskreno ne želim da se vraćam na to. Mnogo sam se nervirao, a to su neki repovi, sada je to to, i nastavljamo bolje i jače. Sada je sve kako treba, nema ni čarki, ni peckanja, ni sukoba, svet napolju je mnogo lakši - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
istina

15.07.2024 10:19

ne seri sabane, napolju si deset sati , spavao si odmarao, aa nisi se svadjao? peckao, provocirao, pa kad majmune>

Odgovori 23 4
Toni

24.07.2024 18:16

@istina - Ša, slika naše estrade,samo mi nije jasno zbog čega je Miona u pušioni insistirala da se ša naguzi,ajde naguzi se ima ovde muškaraca naguzi se,rekla je predobra Miona,a produkcija nikada nije prikazala taj vrlo smešan klip