JANJUŠ STIGAO KUĆI NAKON FINALA ELITE, PA DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK! Procurila skandalozna fotografija, svi se pitaju šta se desilo Eni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o ovoj sceni.

JANJUŠ STIGAO KUĆI NAKON FINALA ELITE, PA DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK! Procurila skandalozna fotografija, svi se pitaju šta se desilo Eni!

Foto: TV Pink/printscreen

Popularni rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš osvojio je visoko šesto mesto u superfinalu Elite, pa istakao da je pobedio samog sebe u ovoj sezoni, s obzirom da je bio iskreniji nego ikada, iako se mnogi ne bi sa tim složili.

Čim je napustio velelepno imanje u Šimanovcima, saopštio je publici da prvo odlazi kod ćerke Krune, koju je jedva dočekao da vidi i ona mu je tokom rijalitija najviše nedostajala.

Njegova želja se danas ostvarila. Naime, Janjuš je obajavio sliku sa svojom ćerkom kako leže zajedno i kako se grle, a nema sumnje da su oboje čekali ovaj trenutak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Bivši košarkaš je posle finala "samo ispario", a po njega je inkognito došao prijatelj.

Slično se desilo i sa dečkom pobednice, koja je pred okupljenim medijima priznala da će prvo veče provesti sa svojim sinom.

Stanojlovićka je na kraju ostala sa majkom koja preponosna na svoju ćerku nije prestajala da je grli i ljubi, dok od Anđela, baš kao ni od Janjuša više nije bilo ni traga ni glasa. 

Gledaoci najgledanijeg rijalitija jedva čeka da sazna kako je izgledao Janjušev susret sa bivšom suprugom Enom, koju su svakodnevno spominjali u "Eliti", a koja je tužila Aneli Ahmić, kojoj je Janjuš u rijalitiju napravio dete, a potom je ostavio na cedilu. Aneli je ubrzo abortirala njihovo dete i odlučila da nastavi svojim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Obilić

15.07.2024 18:15

Pa gde vam je Enina fotografija ???