SPOLJA GLADAC, IZNUTRA JADAC! Anita Stanojlović stavila krunu, a zaboravila da promeni VEŠ pred finale! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala skandalozna fotografija pobednice Elite.

SPOLJA GLADAC, IZNUTRA JADAC! Anita Stanojlović stavila krunu, a zaboravila da promeni VEŠ pred finale! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović je postala pobednica rijalitija "Elita 7", osvojivši nagradu od 100.000 evra. Međutim, tokom finalne večeri dogodila joj se modna nezgoda koju nije odmah primetila. Naime, nosila je crnu elegantnu haljinu s providnom mrežicom ispod koje se video beo grudnjak.

Problem je nastao kada joj se haljina pomerila, što je učinilo grudnjak još uočljivijim. Ne samo da je belo na crnom bilo neprimereno, već je Anita morala stalno da namešta korpe grudnjaka kako joj bujne grudi ne bi ispale. Čini se da Anita nije primetila da su se korpe grudnjaka pomerile skroz do stomaka, jer je mirno pozirala za fotografije.

 

Posebno je ovaj peh postao očigledan kada su se Anita i njen dečko Anđelo poljubili nakon proglašenja pobednika. Tada se na njenim leđima jasno videlo da joj je grudnjak spao do kraja leđa, što je dodatno naglasilo nezgodnu situaciju.

Anita je uspela da zadrži samouverenost i dostojanstvo uprkos ovoj modnoj nezgodi, te je i dalje proslavila svoju pobedu u rijalitiju "Elita 7".

- Hvala svima što ste glasali, što ste me doveli do pobede. Ovo je nešto što rečima ne može da se opiše. Pobeda i početak mog novog života, boljim putem - napisala je Anita danas na Instagramu. 

Posle deset meseci provedenih u rijalitiju, uprkos trijumfu, ostao joj je gorak ukus od svega što je ostavila za sobom kada se smuvala sa Anđelom Rankovićem, kome je, kako kaže, najzahvalnija za ovu pobedu.

- Ne mogu da dođem sebi, trebaće mi malo više vremena, ali mislim da sam zalužila. Očekivala sam ovo, naravno, bez Anđela ništa, on mi je previše pomogao u svemu, ovo je naša zajednička pobeda. U njemu sam videla čoveka svog života, ali ovog puta ću ići korak po korak, neću odmah da stajem na ludi kamen - rekla je Anita nakon proglašenja pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiks

14.07.2024 21:02

Za takvu nemoralnu , zlu i pokvarenu osobu su nrki glassali.