ANĐELOVA MAJKA KAO FURIJA NAPALA ANITU! Letelo perje kod Rankovića, njega čeka žestok obračun s porodicom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelova majka ne želi ni da čuje za svadbu.

ANĐELOVA MAJKA KAO FURIJA NAPALA ANITU! Letelo perje kod Rankovića, njega čeka žestok obračun s porodicom!

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović vodili su žestoku borbu kroz rijaliti da bi svima dokazali da se vole i da ne foliraju svoj odnos. Većina je govorila da neće opstati i da će im konci pomrsiti Anđelova mama Ljiljana, koja se navodno nije slagala sa izborom svog sina.

Međutim, nakon finala, Anđelo se čuo s majkom, a kako je Anita bila pored njega tada, on je i njoj dao telefon - da njih dve otvoreno popričaju o svemu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Anita je imala veliku tremu kada joj je Anđelo rekao da njegova majka želi da je čuje. Odmah je rekla Ljilji kako joj je Anđelo mnogo pričao o njoj i da je srećna što pored sebe ima muškarca koji voli i poštuje svoju majku s obzirom na to da i ona ima sina. Mislim da je tu u startu smekšala Ljilju, koja joj je rekla da će biti prilike da se upoznaju, ali je ona savetovala da saAnđelom mora polako i pažljivo, te da zaboravi rijaliti-igre da ne bi remetila njihov odnos. Kratko su razgovarale, ali je Ljilja u nekoliko rečenica uspela da upozori Anitu. Isto tako im je rekla da ne treba da žure s brakom, ali je Anita rekla da želi da se uda za njega. Tada joj je Ljilja poručila da nije baš oduševljena što je ona bila u braku sa Matorom, ali da opet svi greše - govori za Star izvor blizak paru, pa dodaje:

- Anitina majka je odmah pružila podršku Anđelu i ćerki i rekla im da se ne obaziru na komentare, te da se vidi da se baš vole i da ne dozvole nikome da njihov ljubav poremeti. Anđelu znači mišljenje njegove porodice, tako da će popričati sa majkom i ujakom. Da se malo oporave od rijalitija, pa će Anita verovatno i lično upoznati Anđelovu porodicu - dodaje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading