U MAJICI FILIPA CARA PROVOCIRA STANISLAVA: Maja Marinković dovela bivšeg do ludila, sada je tek shvatio sa kim ima posla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković udarila žestoko na Stanislava.

U MAJICI FILIPA CARA PROVOCIRA STANISLAVA: Maja Marinković dovela bivšeg do ludila, sada je tek shvatio sa kim ima posla!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jedna od najkontroverznijih rijaliti učesnica, Maja Marinković, osvojila je visoko četvrto mesto u "Eliti" i zadovoljna napustila velelepno imanje u Šimanovcima. Međutim, kao i uvek, Maja privlači pažnju, pa je tako juče odgovorila na brojne prozivke hejtera, koji ne prestaju da joj pišu, pa je odlučila da im zapuši usta:

- Samo da vam poželim laku noć. Dok neki pljuju celu noć, neko uživa. Hejterima bih samo poručila da nikada neće biti gas. Laku noć - rekla je Maja, pa pokazala lemura.

 

 

Maja je i ovu priliku iskoristila da isprovocira bivše momke, pokazavši majicu lemura, što se odnosi na Filipa Cara. Nema sumnje da je ovim želela da pecne i Stanislava Krofaka, koji ima pik na Cara, što ona koristi u svakom trenutku.

- Ja sam odrasla osoba, kako bude, biće. Sve može da se reši razgovorom. Ja sam imala i burnije veze - rekla je Maja kad je izašla na slobodu i konačno udahnula svež vazduh, te nije žurila ni da komentariše mnogo šta će biti sa Krofakom ubuduće, već je samo kratko, u njegovom maniru, poručila:

- Budemo videli! 

Inače, Maja je saznala kako ju je Taki branio od Stanislava i vređao njenog bivšeg partnera, kog je nazvao čak i nasilnikom. 

Podsetimo, Marinković je već govorio kako je rešio da obezbedi svoju naslednicu i da je dočeka onako kako dolikuje, pa je Maja od oca po izlasku iz "Elite" dobila ključ od stana.

Ono što sigurno sledi kada je Maja Marinković u pitanju je dugo vrelo more i Crnogorsko primorje, o čemu su joj pojedine cimerke govorile, podsećajući je na to kakav buran i zabavan život vodi napolju, dok se ona u Beloj kući bedačila zbog Krofaka. 

U svakom slučaju, znajući Marinoviću, neće propustiti priliku da na sebi svojstven način pokaže Stanislavu ko je ona zapravo u stvarnom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kristina

15.07.2024 13:47

Svi mi znamo ko je Maja Marinković tako da na nju ne treba trošiti reči. Nju je Stanislav oduvao još u rijalitiju a Taki mu je samo pomogao sa svojim činjenjem da joj se Stanislav nikada više ne javi. Iz tih razloga BRAVO za Takija! Sada Taki neka vidi šta će sa Majinom sujetom.

Odgovori 16 0