PUNI BATERIJE PRED ULAZAK U "ELITU 8"? Vreli paparaco bivšeg zadrugara, hoće li Anita POLUDETI kad ovo bude videla? (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika uhvatila je Marka Markovića u Crnoj Gori!

PUNI BATERIJE PRED ULAZAK U "ELITU 8"? Vreli paparaco bivšeg zadrugara, hoće li Anita POLUDETI kad ovo bude videla? (GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Rijaliti "Elita 7" se završio u subotu veče, a već su krenule spekulacije o tome ko će se naći u osmoj sezoni popularnog rijalitija. Na listi najtraženijih takmičara je i bivši zadrugar Marko Marković, koji je očarao mnoge učesnice rijalitija, a svojevremeno i pobednicu "Elite 7" Anitu Stanojlović

Paparaco portala Republika uslikao je Markovića je jednoj plaži u Petrovcu na Moru, gde je verovatno punio baterije pred mogući ulazak u "Eliti 8". Marković je privukao veliku pažnju ljudi svojim izvajanim telom. Kako je ovo izgledalo, pogledajte u galeriji ispod ovog teksta.

Inače, Marko je nedavno govorio o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, sa kojiom se družio u rijalitiju.

- Prvo bih rekao da je Ša moj drugar, jedan od retkih sa kojim sam nakon "Zadruge" ostao u fantastičnim odnosima. Saglasan sam sa pojedincima da je on željan ljubavi u toj muško-ženskoj relaciji, ubeđen sam definitivno da on ima neuporedivo veće emocije prema Mioni, nego što ona ima prema njemu. Istinski je zavoleo, ali se bojim da po završetku tu neće biti neke perspektive i da će biti on taj koji će da ispašta. Ona mi izgleda totalno hladno u momentima njegovog rastrojsva, njoj je ravna linija. A što se Stanislava tiče, mislim da ga nije Ša toliko spominjao, da on ne bi ni ušao tamo - istakao je Marko za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading