OKRENULA NOVI LIST! Šok-obaveštenje Aleksandre Nikolić, fanovi U NEVERICI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiklna odluka bivše pobednice!

OKRENULA NOVI LIST! Šok-obaveštenje Aleksandre Nikolić, fanovi U NEVERICI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Aleksandre Nikolić i oca njenog deteta, Filipa Cara, veoma je turbulentan. Iako su planirali da započnu zajednički život u Hrvatskoj, bivši učesnici rijaliti programa su okončali svoju ljubavnu vezu.

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleks Nikolić, Filip Car

Sada se Nikolićeva fokusirala na sebe i svoju ćerkicu. Kako bi povratila liniju koju je imala pre trudnoće, posvetila se intenzivnim treninzima.

Aleks je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz teretane. Na slici se Aleksandra nalazila u kratkim šortsu i bokserskim rukavicama, okrenuta leđima prema kameri, a posebno je istakla svoju zadnjicu.

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleks Nikolić

Ova objava je izazvala veliku pažnju među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su komentarisali njen izgled i trud koji ulaže u povratak formi nakon porođaja. Nikolićeva je u opisu fotografije istakla važnost zdravog načina života i redovnog vežbanja kao ključnih elemenata njenog novog životnog stila.

Iako se bavi majčinstvom i brine se o svojoj ćerkici, bivša pobednica rijalitija Zadruga je odlučila da ne zapostavi ni svoje fizičko zdravlje ni svoje lične ciljeve. Njeni fanovi su podržali njenu odluku da se fokusira na sebe i smatraju je inspiracijom za žene koje se takođe bore sa povratkom forme posle trudnoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading