UROŠ SE NI POSLE RAZGOVORA S MAJKOM NE VRAĆA KUĆI: Jedan detalj otkrio i DRUGU STRANU MEDALJE, zbog TOGA crv sumnje i dalje izjeda njegove fanove (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić objavio sliku sa svojom mamom, čime je hteo svima da stavi do znanja da mu je oprostila i da je došlo do pomirenja, ali crv sumnje izjeda i dalje njegove pratioce.

UROŠ SE NI POSLE RAZGOVORA S MAJKOM NE VRAĆA KUĆI: Jedan detalj otkrio i DRUGU STRANU MEDALJE, zbog TOGA crv sumnje i dalje izjeda njegove fanove (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najtužnija scena sa superfinala je svakako ona kada Uroš Stanić plače i moli majku da mu oprosti.

On je tokom finalne večeri završio na 13. mestu, a čim je video da ga u studiju niko ne čeka, odmah je pozvao svoju mamu i razgovarao sa njom, a tokom razgovara je prolio reku suza.

Naime, Uroš je shvatio da je majka ljuta na njega zbog njegovog ponašanja u  "Eliti", pa je počeo da je preklinje da mu oprosti, a ona je ostala rezervisana i poručila mu da će tek popričati o svemu. 

U međuvremenu, po svemu sudeći, razgovor su ubrzo i obavili i ishod je očigledno pozitivan, čim je Stanić brže-bolje požurio da objavi sliku sa majkom uz sledeći opis: srećan kraj, dokaz je to da je Uroš sada objavio sliku sa majkom:

Moja majka, moja snaga, volim te!

Republika

Foto: printskrin instagram

Urošu Staniću je posle razgovora s majkom srce na mestu

Međutim, ono što su mnogi primetili je da se Uroš nije slikao sa majkom kod kuće, već u restoranu jednog lanca brze hrane, pa Stanićeve pratioce i dalje izjeda crv sumnje da su prvi razgovor obavili na neutralnom terenu i da se još ne vraća kući.

Poznato je da prvu noć nije prespavao kod kuće, već kod drugarice, a Elitar je naglasio da sa ocem neće ni biti pomirenja, dok je ovaj sa majkom jedva iščekao.

Podsetimo, Uroš Stanić u samom startu znao je da iritira pojedine cimere, koji su ga neretko i napadali ili terali od sebe, ali je ubrzo svojim šarmom pojedine uspeo da pridobije, kao i gledaoce zahvaljujući kojima je i dočekao superfinale u Beloj kući.

U jednom momentu je bio najbliži sa vicešampionkom Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem, koji su ga takođe u više navrata hejtovali i koristili samo kada njima odgovara.

Ja sam sa Aneli bio prijatelj, ali ona je mene izdala, iskoristila i to me je povredilo. Ljubav nje i Janjuša je pukla, lep je kraj, ali tužan početak. Meni je krivo zbog toga, a početak njihove veze je bio lep - rekao je Uroš o Aneli i Janjušu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading