Produkcija spremila SPECIJALNO IZNENAĐENJE ZA VEČERAS, bivši rijaliti učesnici ĆE SE ŠOKIRATI KADA JE UGLEDAJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se spektakl!

Produkcija spremila SPECIJALNO IZNENAĐENJE ZA VEČERAS, bivši rijaliti učesnici ĆE SE ŠOKIRATI KADA JE UGLEDAJU!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Milioni gledalaca širom Srbije i regiona su u subotu uživali u spektakularnoj superfinalnoj noći "Elite", velikog projekta TV Pink, gde je pobedu u ovoj sezoni rijalitija odnela Anita Stanojlović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

Anita se izdvojila kao pobednica u finalu "Elite", privlačeći pažnju svojom harizmom i strategijom tokom cele sezone. Njena popularnost je rasla kako je napredovala kroz izazove i testove koje je postavljao rijaliti, a na kraju je uspela da osvoji srca publike i žiri svojim nastupima i ličnošću.

Za sve one koji su pratili ovo uzbuđenje, večeras na TV Pink je pripremljena specijalna emisija sa Aneli Ahmić, drugoplasiranom, i Anđelom Rankovićem, koji je zauzeo treće mesto. Ova emisija će ponuditi dublji uvid u njihove emocije, misli i planove nakon završetka takmičenja, dok će se osvrnuti na njihov put kroz rijaliti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Paralelno sa specijalnom emisijom, počinje i spektakularna žurka koja obeležava kraj sezone najgledanijeg rijaliti formata na našim prostorima. Na ovoj žurci će se okupiti bivši takmičari "Elite" i bivši elitari, stvarajući atmosferu punu uzbuđenja i nostalgije. Svi prisutni će imati priliku da se opuste i uživaju uz hitove koje će izvoditi neprikosnovena Sandra Afrika, poznata po svojim energičnim nastupima.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

Sandra Afrika će svojim nastupom dodatno podići atmosferu na žurki, donoseći pozitivnu energiju i omogućavajući svim gostima da se prepuste ritmu i zabavi. Njeni hitovi će sigurno rasplesati prisutne i dodatno upotpuniti veče koje je već puno uzbuđenja zbog završetka omiljenog rijaliti programa.

Za fanove rijaliti formata "Elite" ovo veče je prilika da se prisećaju najboljih trenutaka sezone, ali i da se raduju novim događajima i projektima koji će sigurno uslediti. TV Pink je još jednom opravdao svoj status kao lider u zabavnom programu, pružajući nezaboravne trenutke i emocije svojoj publici širom regiona!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading