"TELEFON NIKADA NEĆE DOBITI"! Matora doživela nervni slom pred Anitom i Anđelom, ZAURLALA KAO RANJENA ZVER! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno van sebe!

Bivša učesnica Elite Jovana Tomić Matora pojavila se večerasna žurci, a društvo joj je pravila bivša cimerka Stefani Grujić.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Jovana Tomić Matora

- Nije dobra situacija ni sa mamom ni sa tatom. Jedno vreme ću živeti u Železniku. Otac mi je završio u bolnici, advokatica je ušla u kuću sa dva čoveka počela je nešto da traži, sva sreća moja majka je pametna, nije joj bilo svejedno. Ona je krenula u policiju da sve prijavi. Predala je moja mama lična dokumenta, ali telefon nikad neće dobiti - rekla je Matora kratko.

Ovaj susret Matore i Anite protekao je vrlo emotivno, gde je Matora prolila reku suza kada je ugledala Anitu i Anđela.

Anita je dan nakon finala otišla u policiju kako bi prijavila svoju bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru, a sada je rekla kako su joj i Matorine drugarice pretile.

- Tek sada postajem svesna šta se dogodilo, utisci se još nisu slegli. Uzbuđena sam. Iako sam očekivala pobedu i nadala se, u trenutku kada je proglašen pobednik ostala sam u šoku jer nadati se nečemu i doživeti to nije isto - rekla je Anita za domeće medije i otkrila zbog čega je prijavila Matoru.

- Podnela sam prijavu protiv Matore zbog toga što mi ne da lične stvari. Čula sam da su mi njene drugarice Sandra, Tamara kao i Matea pretile, ali one me ne zanimaju. Da se plašim pretnji, prijavila bih i njih. Sramota me je celog odnosa sa Matorom, volela bih da mogu to da izbrišem. Jako se kajem što sam bila u tom odnosu, blam me je kada pogledam neke naše uspomene - rekla je Anita za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading