NEVIĐENA DRAMA U KRUŠEVCU! Nakon što je otišla u policiju Anita Stanojlović naletela na VELIKU PREPREKU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo joj nije išlo u prilog!

NEVIĐENA DRAMA U KRUŠEVCU! Nakon što je otišla u policiju Anita Stanojlović naletela na VELIKU PREPREKU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednica sedme sezone "Zadruge - Elite", Anita Stanojlović, stigla je na žurku koja je organizovana povodom završetka uspešne sezone rijalitija.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anita i Anđelo

Anita je na događaju pozirala sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem, koji je takođe bio učesnik "Zadruge". Fotografi su zabeležili njihov dolazak i zajedničke trenutke pred objektivima, dok su okupljeni novinari želeli da čuju nekoliko reči od nove pobednice.

Međutim, Anita je odlučila da se ne izjašnjava za medije i nakon kratkog poziranja sa Anđelom, uputila se ka delu imanja u Šimanovcima gde je imala priliku da se presvuče i pripremi za dalji tok večeri.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anita i Anđelo

Nakon što se presvukla, Anita se pojavila u haljini koja je privukla pažnju svih prisutnih. Haljina je imala izreze i providne delove ukrašene šljokicama, naglašavajući njen modni stil i samopouzdanje. U njoj je ponosno pozirala pred okupljenim fotografima, čime je dodatno istakla svoju pojavu na događaju.

Usledio je trenutak kada je Anita odlučila da se obrati pripadnicima medija. Svojim osmehom i samouverenošću, istakla je zahvalnost publici i podršci koju je dobila tokom sezone "Elite".

- Prelepo se osećam! Anđelo je trenutno kod Dušice u studiju i nismo se razdvajali do sad. I dalje smo zajedno i nije nam rampa presudila. sasvim smo normalno pričali. Nisam još uvek upoznala njegove, ni sa mamom se nisam ispričala kako treba. Išla sam u policiju i po Alekseja. Haljinu nisam mogla da nađem jer nisu radile radnje u Kruševcu, pa sam redom zvala da  - rekla je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading