MIONINI RODITELJI PRIKUPILI DOKAZE PROTIV ŠA! Ćerki pokazali skandalozan materijal o reperu, njena reakcija RAZBESNELA javnost!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je ponovo ponizila svoje roditelje, pa im poručila da ih je pojeo rijaliti.

MIONINI RODITELJI PRIKUPILI DOKAZE PROTIV ŠA! Ćerki pokazali skandalozan materijal o reperu, njena reakcija RAZBESNELA javnost!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona i Ša

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša na sinoćnu žurku povodom završetka "Elite" pojavili su se zajedno, pa otkrili šta se dogodilo u Mioninoj porodičnoj kući, kada je posetila roditelje, koje je prethodno javno ponizila na finalu, kada je odlučila da, nakon deset meseci boravka u rijalitiju, ipak ode kod Ša u stan i tamo prespava:

- Noć je protekla sjajno, gledali smo klipove i komentare, sve je bilo tako prelepo, uzela sam njegov telefon i sve pogledala. Nekako sam bila jako lagana u tom trenutku. Nisam se odrekla svoje porodice, niti oni mene, baka je malo ljuta, ali kad sam zakucala na vrata sve je bilo normalno. Pokazivali su mi neke snimke Ša, moje modrice, ja sam već rekla da imam modricu od komaraca. Oni su mi pokazivali sve - objasnila je Miona.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Da li su tvoji namerno ostavili telefon kod kuće da bi otišla u Kragujevac?

- Meni on (Ša) nije postavljao nikakve ultimatume, rekao mi je da radim kako želim. Ja sam svakako otišla u Kragujevac i pričala sa njima, puštali su mi neke klipove ružne i one masnice koje sam imala na finalu. Rekli su mi da su razočarani u mene, sinoć sam se ponovo naljutila na njih ali sam sigurna da će sve biti okej na kraju - odgovorila je ona.

Kruže priče da si otpratila mnoge momke sa kojima su te povezivali?

- Jesam naravno, to je bio naš dogovor i otpratiću ih još jer nema potrebe da pratim neke ljude sa kojima nemam kontakt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

16.07.2024 22:23

Miona kaže da je to bio naš dogovor. Šta smo mi gledali, mesecima?! To pametna devojka ne bi sebi dozvolila? Postaće žrtva sopstvene gluposti. Milost Božja 🙏