ĆERKU LAŽE, A JANJUŠA I DALJE VOLI! Aneli Ahmić šokirala, pa priznala da puca na mesto VODITELJKE "Elite 8" (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

16.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Nora želi da vidi svog oca, Ahmićeva je i dalje laže!

Pre nego što je ušla na žurku, koja je organizovana povodom završetka "Elite 7", Aneli Ahmić je dala intervju za Republiku, te nam otkrila da li se čuje sa ćerkom.

- Čula sam se sa ćerkom, moram ostati ovde neko vreme, nisam kod kuće. Videćemo se uskoro. Čujemo se non-stop. Rekla mi je da čeka mene. Nažalost, rekla mi je da čeka tatu. Rekla mi je: "Mama, ne želim više da radiš na televiziji". Verovatno joj je moja majka rekla da radim na televiziji. Za tatu sam joj rekla da je tu. Slagala sam je, naravno. Shvatiće vremenom. Želi da idemo na bazen, u Dubrovnik. Rekla mi je da joj kupim tablet - rekla je Aneli.

- Svesna sam svega, vreme leči sve, proći će i ovo. Nadomestiću. Sve što sam postigla, ona će imati. Ne očekujem da će se Asmin javiti. Neće se javiti - dodala je Ahmićeva.

Republika

Foto: Republika TV

Ahmićeva se još uvek nije videla sa ćerkom

- Grupe mi pišu da moram da se pomirim sa Janjušem, da je to ljubav. Ja sam rekla da to nije ljubav. On je samo bio strastven prema meni. Nastavljam sama, nažalost. Volim ga još uvek. Imam emociju, nije to sad neko voljenje, ali emocija postoji. Briga me ko će da me osudi - istakla je ona.

- Nije mi krivo što sam osvojila drugo mesto, ja sam pobednica svega. 10 meseci sam ovo stoički izdržala. Moji planovi su da obavim sve što imam. Želim da živim sama sa Norom, videću hoću li moći da ostvarim sve ciljeve. Videćemo čime ću se baviti. Mnogi misle da sam glupa, ali snašla bih se i u ulozi pevačice i u ulozi voditeljke. Mogla bih da vodim "Elitu 8" - priznala je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

16.07.2024 09:55

Devojko draga, sa osam razreda osnovne skole ti imas ozbiljan manjak obrazovanja sto smo i videli tokom 10 meseci. Nisi ti kalibar Mikija ili Cara koji su se sami nadogradjivali u znanju opste kulture gde ti imas oooozbiiljneee manjkavosti ,prema tome ne sanjaj o voditeljskoj karijeri !