PRVO ANITINO OGLAŠAVANJE NAKON NAPADA! Anđelo joj pružio podršku, pa UDARIO na Matoru: Svetiće nam se, to je hrana za njenu dušu! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

16.07.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva je sinoć doživela neviđenu dramu u Šimanovcima!

Sinoć je tokom žurke u "Eliti 7" došlo do neviđene drame kad je pobednicu rijalitija Anitu Stanojlović napala Anđela Šparavalo. Nakon ovoga se u sukob umešala i Bojana Pavlović, a kad se situacija smirila, Anita i Anđelo Ranković su dali intervju za okupljene medije.

- U studiju sam bio, gostovao kod Dušice, ali kad sam čuo šta se desilo, bio sam u kontakt sa svojim društvom. Ovo je nemoć nekih ljudi, koji žive jadnim životom... Ako ih je to zadovoljilo... Pitao sam odmah da li se uznemirila, uplašila... Ljubomora, sujeta, pakost - ispričao je Anđelo.

- Ja sam bila sa Milicom i Terzom, Milica me je ispitivala, okrećem se i vidim Anđelu Šparavalo, polila me, onda ja nju, Bojana me uhvatila za glavu. Napala me je jer se sviđam Bojani. Bojana je rekla u nekom intervjuu da Anđela želi da me iskopira - dodala je Anita.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Anita i Anđelo su osvojili prvo i treće mesto u "Eliti 7"

- Anđela nam je rekla da želi da se uda za Bojanu u Crnoj Gori kao ti za Matoru - otkrili smo Aniti.

- Ja to ne bih poželela nikome, niko nije zaslužio takvu grešku u životu, ali njih dve kakve su, zaslužuju najgore - dodala je Stanojlovićeva, a Anđelo nam je otkrio dalje planove, kao i kako je njegova porodica reagovala na Anitu.

- Kod mojih je sve u redu, Anita to oseća. Alekseja nisam upoznao, tek smo izašli. Imamo mnogo obaveza i emisija, posle toga samo odmor. Veći odmor Kuba od septembra - istakao je on, a onda su otkrili da li ulaze u osmu sezonu, te je Ranković potkačio Jovanu Tomić Matoru.

- Ja ne ulazim u "Elitu 8" - rekla je Anita.

- Ja ne bih ušao bez nje. Nikad ne raci nikad, naročito kad je u pitanju ova kuća, ali videćemo. Matora će nam se svetiti, to je njena hrana za dušu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading