ZAVODILA ZAUZETE, PA POKAZALA MEĐUNOŽJE: Skandalozna starleta bez blama RAŠIRILA NOGE u kameru (PAPARACO)

Autor: G. D. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

16.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm ne prestaje da pravi skandale!

ZAVODILA ZAUZETE, PA POKAZALA MEĐUNOŽJE: Skandalozna starleta bez blama RAŠIRILA NOGE u kameru (PAPARACO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deniz Dejm

Bivša zadrugarka Deniz Dejm sinoć je napravila više haosa na superfinalnoj žurki "Elite 7". Ona se pojavila oskudno odevena, a potom imala vreli ples sa vidno pripitim Ivanom Marinkovićem, koji je šokirao sve.

Nakon toga je nastavila da zavodi Nenada Aleksića Ša, zbog čega je pevačica Miona Jovanović napravila ljubomornu scenu. U jednom trenutku, Deniz je ušla u Belu kuću, a zatim se popela na sto i krenula da igra, a onda je došlo do šoka.

Ovo ne bi bilo čudno, da je bivša zadrugarka nosila donji veš. Naime, dok se valjala po stolu, sevnulo joj je međunožje, što smo usnimili i mi, ali i kamere koje su prenosile program uživo.

Republika

Foto: Republika

Deniz zavodila Ša

Sa Deniz smo porazgovarali o situaciji sa Ša.

- Bili smo u "Zadruzi 5", šta ima loše tu? Nisam ga jahala, ali razumem što je njegova devojka ljubomorna, ko ne bi bio? Kako se ona zove? Miona? Razumem te, ali ne želim ništa sa tvojim dečkom. Mi smo samo pričali o muzici, pošto smo oboje muzičari. Ja imam dve pesme, koje su dobro prošle. Pitala sam ga za savet, kako da se probijem na srpsko tržište. Ja sam velika zvezda svuda na Balkanu, ako mu ne da da sarađuje sa mnom, onda ga ne voli - rekla je Deniz, pa dodala:

- On voli mršave te, ja sam se u "Zadruzi 5" ugojila... Ali dobro, sad je sve profesionalno. Ne zanime me tvoj dečko, Miniona - poručila je Dejm za Republiku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading