"CEO SVET JE VIDEO KAKO PLAČEM"! Milica i Terza progovorili O POSETI GINEKOLOGU nakon "Elite"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred kamerama našeg portala otkrili sve detalje!

 

Nakon što je trudna Milica Veličković napustila rijaliti "Elita 7" i odlukom gledalaca širom regiona zauzela 15. mesto, nju je sačekala porodica koja joj je odmah pritrčala u zagrljaj. Nakon što su se strasti smirile, uspeli smo da na kratko popričamo sa Danicom Veličković, Miličinom majkom, koja nije krila sreću što će uskoro postati baka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica veličković

- Vidim da je srećna, mi smo to kao porodica naravno prihvatili, podržaćemo je u svemu. Sada je sve na njima. Njihova je odluka kako će biti sada posle rijalitija, gde će živeti, ja se neću mešati. Šta god budu oni odlučili, tu sam da samo podržam. Ne bih se mešala u to, zaista - rekla je majka bivše učesnice "Elite" za Republiku, te otkrila nove detalje vezane za ćerkinu trudnoću:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i terza u finalu Elite

- Idu na pregled u ponedeljak, čula sam za to. Odlično! Videćemo, nadam se da će sve biti u najboljem redu. Ja pošto imam ćerku, volela bih da i ona rodi devojčicu, ali šta god da bude, kojeg god pola, samo neka je živo i zdravo. Ime za bebu neću birati, ne, mislim da bi to roditelji trebalo da odluče - rekla je ona.

Na žurci koja se dogodila u ponedeljak, pitali smo Milicu i Terzu kako su i kako je prošao pregled.

- Meni je top, navikla sam se na trudnoću i presrećna sam što sam trudna. Četvrti sam mesec, iako sam mislila da sam treći. Usredu idem kod ginekologa, da pogledamo bebu. Danas sam samo zvala da zakažem, a idemo u sredu. Pol otkrivam tek sledeći mesec. Nema potrebe ni za prenatalni, pošto smo radili "dabl test" i sve mi je u redu. Nema nikakvu anomaliju - rekla je Milica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić

- Sve je ok!ja sam pokazao koliko sam srećan! Ceo svet je video koliko plačem i koliko sam srećan - dodao je Terza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Шабац

17.07.2024 02:12

Децо нека сте срећ и🍀