JANJUŠA MUČI SUSRET SA ENOM: Svake sezone ima istu DILEMU - proganja ga to što se "DOGOVORIO SA ŽENOM"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš priznao da posle svega oseća anksioznost kad je okružen učesnicima "Elite".

JANJUŠA MUČI SUSRET SA ENOM: Svake sezone ima istu DILEMU - proganja ga to što se "DOGOVORIO SA ŽENOM"!

Foto: Instagram.com

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš tokom ove sezone rijalitija doživeo je najgore moguće stvari - od tragične smrti najmlađeg brata Mihajla do prekida trudnoće za koji se odlučila Aneli Ahmić, žena koju je zavoleo u Beloj kući. 

On je sinoć prisustvovao žurki u Šimanovcima, gde je izneo svoje iskrene utiske nakon završetka "Elite 7", te otkrio kako se oseća u prisustvu bivših cimera, navodeći da ima anksioznost i opisuje da mu se javlja neka struja u stomaku kada se susreće sa njima.


Janjuš je zatim progovorio o susretu sa ćerkom, te istakao da ona nije zainteresovana za dešavanja u rijalitiju i da mu je jedino sa njom bilo prijatano.

Foto: Republika

Marko Janjušević posle svake sezone u istoj dilemi

Takođe je priznao da ga muče unutrašnje dileme o tome kako bi se video sa svojom bivšom ženom Enom i pogledao joj u oči, naglasivši da bi se osećao neprijatno u toj situaciji.

- Šta da joj kažem, jako bih se osećao neprijatno, ne znam šta bih joj sad rekao. Da ti neko pričao da si se dogovorio sa bivšom ženom, to je sve strašno što se dešava - rekao je on.

Kada je o Aneli reč, Janjuš je izbegao da direktno odgovori na pitanje, te poručio da bi radije popio još dva piva i otišao da spava, nego da se bavi tom temom. Naglasio je da je njegovo emotivno stanje jasno izraženo kroz pesmu, te da se nada da će se stvari smiriti.

Pre bih iskreno voleo da mi šamar opališ nego da mi postaviš to pitanje. Sve ti je jasno zbog pesme, evo zore bogu da se pomolim. Popiću još dva piva i otići ću da spavam. Njeno ime neka se ne spominje eto sve pesma govori - zaključio je Janjuš.


Njegove reči jasno pokazuju unutrašnju borbu koja je prisutna nakon završetka rijalitija, ostavljajući prostor za dalje spekulacije o njegovom emotivnom životu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading