STIGLA PRESUDA! Aneli Ahmić tužila cimerku zbog SKANDALOZNIH optužbi, evo koliko će morati da joj PLATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite 7" rešila da presavije tabak više puta!

STIGLA PRESUDA! Aneli Ahmić tužila cimerku zbog SKANDALOZNIH optužbi, evo koliko će morati da joj PLATI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Drugoplasirana takmičarka "Elite 7" Aneli Ahmić odlučila je da tuži nekadašnju cimerku Jovanu Cvijanović, a papir je dobila tokom superfinalne žurke u Šimanovcima. Cvijanovićeva je često provocirala Aneli, naročito kad je izmislila alter-ego Zejnu, kojom je indirektno Cvijanovićeva povređivala Ahmićevu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović dobila tužbu od Aneli Ahmić

Kako se navodi u tužbi, Ahmićeva je tužila Jovanu zbog toga što je "iznela niz neistinitih i uvredljivih navoda, nanela joj duševnu bol zbog povrede časti i ugleda". Tada je Cvijanovićeva navela da se Aneli drogirala i da je "otupela i polupana od nedozvoljenih supstanci".

Uz ovu tužbu stigla je presuda, u kojoj se navodi da Jovana mora u periodu od 15 dana otkako je primila ovu tužbu da isplati Aneli 150.000 dinara, na ime naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove, povrede časti i ugleda, prenosi "Pink.rs".

Republika

Foto: Republika TV

Aneli i njena sestra Sita su tužile više takmičara "Elite"

Inače, Jovana je nedavno gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde se izvinila Peđi Medenici, a potom progovorila i o aferi sa MC Stojanom.

- Želim da mu se izvinim što je pretrpeo linč koji i dalje traje, ali ja ništa nisam slagala. Volela bih da se suočim sa Peđom, verujem da je povređen, da mu je krivo, mogu da mu se izvinim što se sve saznalo. Tada sam imala 21 godinu, on je bio u vezi sa mnom. Ja imam sve ono što smo mi bili. Imam od prve do poslednje prepiske, ne bih ništa sad pokazivala. Ja nemam razlog da lažem, to što sam ja iznela nije dobro i nije pohvalno - rekla je Jovana.

- MC Stojan i ja smo bili zajedno, živeli zajedno, pravili bebu, poznajemo se on i ja dobro. Bilo bi glupo da on demantuje, jer ja sve imam u telefonu. Više sam volela MC Stojana. Zbog našeg raskida sam bila anoreksična, on je bio moja najveća ljubav, ali prolazi sve - rekla je Jovana u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading