HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELE ŠPARAVALO: Našla spas u porodičnom domu nakon novog INCIDENTA sa Bojanom! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Elite" se vratila kod roditelja, otkrila nove detalje sukoba!

HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELE ŠPARAVALO: Našla spas u porodičnom domu nakon novog INCIDENTA sa Bojanom! (FOTO)

Foto: Republika TV

Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su se posvađale na superfinalnoj žurki "Elite 7", nakon čega je došlo do incidenta sa Anitom Stanojlović. Nakon haosa, Anđela se vratila u porodični dom, iako je u zategnutim odnosima sa roditeljima.

Republika

Foto: Republika TV

Sukob Anđele i Bojane tokom žurke

- Posle žurke u apartmanu je počela ponovo da me vređa, da sam ovakva, da sam onakva. Htela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za celu njenu priču htela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto... Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da verujem šta mi ona priča. Nakon toga mi je rekla da nema poverenje u mene i da će ga verovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vreme igrala rijaliti sa mnom i da sam ja izmanipulisana - rekla je uznemirena Anđela, koja je objavila snimak na svom Instagram profilu, pa nastavila:

- Sad se videlo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobegla je od mene. Dok smo bile unutra pričala mi je ispod pokrivača da pričam loše o mojoj porodici da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila - ispričala je Šparavalo.

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Anđele Šparavalo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

17.07.2024 11:15

Ova mala podhitno na lecenje!

JA

17.07.2024 11:17

Andjela laze cim otvori usta…..sutra kada se bude posvadjala sa svojima ce opet pricati da je sve lagala za Bojanu , sto verujem da JESTE ,jer je Bojana za deset meseci dokazala ko je ,ako i ova mala lazljivica andjela ! SRAM TE bilo andjela ,dokle bre sa lazima …?!

Siniša94

18.07.2024 06:47

Ja predlažem da neko dobro iz*ebe ovu andjelu da je vrati na pravi put,za "ovo" drugo je vec prekasno😁