JANJUŠ PRAVI DECU PO RIJALITIJU, PA SE VRAĆA ENI: Osvanula emotivna fotografija, zbog jednog detalja ga zatrpavaju porukama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je prvo uradio nakon izlaska iz rijalitija.

JANJUŠ PRAVI DECU PO RIJALITIJU, PA SE VRAĆA ENI: Osvanula emotivna fotografija, zbog jednog detalja ga zatrpavaju porukama!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš, koji je nedavno izašao iz rijaliti programa "Zadruga", odlučio je da prvo vreme nakon izlaska provede sa svojom ćerkom Krunom. Iako je bio praćen skandalima tokom trajanja rijalitija, Janjuš je rešio da sada nadoknadi mezimici svoje odsustvo.

Nakon završetka svih obaveza, Janjuš je odmah odlučio da vreme provede sa Krunom i odveo ju je u luksuzni restoran. Ovaj gest pokazuje da Janjuš, uprkos javnim događajima, želi da svojoj ćerki pruži najbolje moguće iskustvo i da uživa u njenom društvu. Fotografija na kojoj Janjuš pozira sa Krunom uz tri emotikona srca izazvala je brojne emotivne reakcije i komentare podrške na društvenim mrežama, s obzirom da su mu i to osporavali u rijalitiju, pa mu neretko udarali na očinstvo. Pojedini su se, ipak, pitali da li Ena stoji iza svega, odnosno, da li je i Krunina majka sa njima na večeri, jer ne bi bilo prvi put da mu pređe preko javne prevare.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš sa ćerkom Krunom

Janjuš je istakao da Kruna nije zainteresovana za dešavanja u rijalitiju i da mu je jedino sa njom bilo prijatano.

Takođe je priznao da ga muče unutrašnje dileme o tome kako bi se video sa svojom bivšom ženom Enom i pogledao joj u oči, naglasivši da bi se osećao neprijatno u toj situaciji.

- Šta da joj kažem, jako bih se osećao neprijatno, ne znam šta bih joj sad rekao. Da ti neko pričao da si se dogovorio sa bivšom ženom, to je sve strašno što se dešava - rekao je on.


Kada je o Aneli reč, Janjuš je izbegao da direktno odgovori na pitanje, te poručio da bi radije popio još dva piva i otišao da spava, nego da se bavi tom temom. Naglasio je da je njegovo emotivno stanje jasno izraženo kroz pesmu, te da se nada da će se stvari smiriti.

- Pre bih iskreno voleo da mi šamar opališ nego da mi postaviš to pitanje. Sve ti je jasno zbog pesme, evo zore bogu da se pomolim. Popiću još dva piva i otići ću da spavam. Njeno ime neka se ne spominje eto sve pesma govori - zaključio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dada

17.07.2024 16:39

Ma,Janjus stalno potdncira da je sa svonim detetom...kako ga nine sramot...u godini dana bude mesec dana sa Krunom,i misli da je zavrsio roditeljske obaveze...ma jedna obicna lniga od coveka...koliko je puta bio na roditelnskom,i kolikoo puta je ucio pesmice sa Krunom...ko bi nos ovakvu budalu gledao u kuci...ti si druze za pkaninu...da se negde uvuces u misju rupu,i pokrijes usima.koni si ti roditelj...kazes,,moja Kruna ima sve,,...pa da jo nije majke,pored tebe takvog,ne bi imala nista...ostavio si joj samo tugu i sramotu,da je prate i kao dete,i kao tinejdzerku...i devonku...deset godina se jases pre kamerama...to niko nece obrisati..gade jedan.