ĐEDOVIĆ RAZVEZAO JEZIK O VELIKOJ PREVARI! Skandal za skandalom nakon završetka "Elite 7"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija nije štedeo Anđelu i Bojana!

ĐEDOVIĆ RAZVEZAO JEZIK O VELIKOJ PREVARI! Skandal za skandalom nakon završetka "Elite 7"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović

Marko Đedović se oglasio nakon što su isplivale privatne prepiske, na kojima se vidi da Anđela Šparavalo pozajmljuje novac od nepoznate osobe, te obećava da će isti vratiti kad bude uzela porodični nakit iz kuće u Aranđelovcu, kao i da se ovo dogovorila sa Bojanom Pavlović. Pre toga se Anđela sinoć oglasila i rekla da ju je Bojana ostavila, a da se ona vratila u porodični dom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đedović razvezao jezik o Anđeli i Bojani

- Ijao, ijao, pa da. Drago mi je što će se bar napolju raskrinkati fine poštenjačine, koji su glumili poštenje u rijalitiju, pričali u kontri da bi skupili degene hejtere s društvenih mreža i mnogo mi je drago što sam razvalio "opoziciju" kao konja, jer su ku**c, a ne opozicija - rekao je Marko, a onda je nastavio:

- Jeftini, bez dinara i gladni prevaranti, smrad do smrada, propalice, ološi, koji su spremni na sve za koru hleba koju ne umeju pošteno da zarade, već žele od majke da ukradu nakit, a nama koji imamo veze sa ljudima koji su živeli na Kosovu, znamo da je to najbitnija stvar koja se godinama prenosi s majke na ćerku. Taj nakit bi ona svakako dobila kada se uda, ali joj je ipak stalo da još koji put se izdrk*nja sa Bojanom i izl*pću to malo što imaju. G*vno do govn*ta, smrde kad prođu putem, ološi neopevani, s potpunim odsustvom empatije za porodicu a to im je i ideologija "opozicionog delovanja" u Eliti bila. Mrze porodice, mrze zdrave odnose, jer su i genetski predodređeni na takve stvari kao i oni koji ih podržavaju, a tako su se i grupisali, ponavljam, počevši od Marinkovića sa decom, preko Bojane, čuli ste priču, za nju je i razumljivo zašto nema empatiju prema porodici, do Matore kojoj je glavni predmet delovanja bilo da se u 30 i kusur godina seti da treba da se naizad posveti porodici koja se razbolela zbog njenih postupaka, a o svemu tome je i sama pričala u rijalitiju. Tako da, više nije ništa čudna, ni ova pljačka, koja ima veze sa "inspektorkom" koja će očigledno odgovarati i po "službenoj dužnosti", "korumpirana inspektorka", sa 200 grama polnog uda, od osobe za koju sumnjam da ima psihijatrisjku dijagnozu. Sve u svemu, likovi iz pakla.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana optužene za skandalozne stvari

Marko Đedović je imao posebnu poruku za sve, za sam kraj razgovora:

- Živeli roditelji, živela deca i živeli svi odnosi, kog god da su tipa, zasnovani na ljubavi - zaključio je Đedović za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading