VELIKO SLAVLJE U DOMU BIVŠE ZADRUGARKE! Zajedno sa partnerom POTVRDILA LEPE VESTI: "Bilo je vreme DA SE SKRASIŠ"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke samo pljušte!

VELIKO SLAVLJE U DOMU BIVŠE ZADRUGARKE! Zajedno sa partnerom POTVRDILA LEPE VESTI: "Bilo je vreme DA SE SKRASIŠ"!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Mina Vrbaški, bivša učesnica "Zadruge", postala je poznata javnosti još kao maloletna, kada je podigla veliku prašinu tvrdnjama o navodnoj aferi sa pevačem Šakom Polumentom. Tokom svoje četvorosezonske avanture u rijalitiju, Mina je privukla pažnju kao učesnica koja nije birala partnere, imajući čak 14 različitih partnera tokom svog boravka.

Republika

Foto: instagram.com/mina vrbaski

Mina sa dečkom

Nakon izlaska iz "Zadruge", Mina se gotovo potpuno povukla iz javnog života. Međutim, već duže vreme je zaljubljena i u srećnoj vezi sa Dinom K., osobom koju nije ranije eksponirala u medijima. Sada je na svom Instagram profilu otkrila da je danas važan dan za njih dvoje.

Mina je objavila snimak u kom je sa svojim dečkom snimljena u kolima, a na snimku se jasno vidi znak koji simbolizuje večnost. U opisu videa napisala je: "2 godine" uz emotikon crvenog srca, što je jasno nagovestilo da par proslavlja drugu godišnjicu veze.

Osim ovog javnog gesta ljubavi, Mina je nedavno na istoj društvenoj mreži podelila fotografiju sa Dinom. Na slici se vidi kako Mina naslanja glavu na ramo svog kršnog momka, prekrivenog tetovažama, a uz sliku je posvetila pesmu "Love Story", izražavajući tako svoje emocije prema njemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

"Vreme je bilo da se skrasiš. Srećna bila, naučila si valjda lekciju da ne srljas više. Svako dobro ti želim, prelepa si Mina i zato pamet u glavu", "Kad Bog sastavi niko ne rastavi. Najlepši par", samo su neki od komentara fanova, a da li će se i zaista sklopiti brak ovog para, ostaje nam da saznamo.

Ovaj nežni gest je izazvao reakcije njenih pratioca i obožavalaca, koji su se obradovali što Mina deli intimne trenutke svoje sreće i ljubavi sa njima. Njena transformacija iz medijski eksponirane ličnosti u osobu koja ceni privatnost i intimu sa voljenom osobom pokazuje sazrevanje i promene u njenom životu nakon burnog perioda u rijalitiju.

Javnost i dalje sa pažnjom prati Minine korake, nadajući se da će nastaviti da bude srećna i zadovoljna u svom ličnom životu koji će krunisati svetom vezom, kao i u karijeri koju možda planira da razvija izvan reflektora medijske pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading