RODITELJI GA NISU HTELI KOD KUĆE, pa se odlučio NA OVO! Evo šta radi Uroš Stanić nakon napuštanja "Elite"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuo novi list!

RODITELJI GA NISU HTELI KOD KUĆE, pa se odlučio NA OVO! Evo šta radi Uroš Stanić nakon napuštanja "Elite"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najtužnija scena sa superfinala je svakako ona kada Uroš Stanić plače i moli majku da mu oprosti. On je tokom finalne večeri završio na 13. mestu, a čim je video da ga u studiju niko ne čeka, odmah je pozvao svoju mamu i razgovarao sa njom, a tokom razgovara je prolio reku suza.

Uroš je shvatio da je majka ljuta na njega zbog njegovog ponašanja u  "Eliti", pa je počeo da je preklinje da mu oprosti, a ona je ostala rezervisana i poručila mu da će tek popričati o svemu.  

Foto: instagram.com/urosstanicus

Uroš Stanić

Uroš je svojom pojavom i humorom privukao veliku pažnju tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu. Njegovi smešni trenuci postali su viralni na društvenim mrežama, te su se mnogi pitali kako će se njegov život odvijati nakon povratka u spoljni svet, pogotovo zato što otac gaji duboki antagonizam, a majka hladnu ironiju.

Danas je Uroš iznenadio sve svoje pratioce na društvenim mrežama kada je podelio trenutke svog opuštanja u jednom spa centru. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju iz saune, uz čašu šampanjca, što je jasno pokazalo da uživa u svakom trenutku nakon napuštanja "Bele kuće".

Uroš je u rijalitiju "Elite" bio poznat po svojoj otvorenoj i zabavnoj ličnosti, što ga je učinilo omiljenim među gledaocima. Nakon što je napustio rijaliti, mnogi su se pitali kako će se prilagoditi životu van televizijskih kamera. Međutim, njegova opuštenost i osmeh na fotografiji iz saune jasno su pokazali da se dobro snalazi i da uživa u svim privilegijama koje pruža život izvan medijske pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading