HITNO OGLAŠAVANJE IZ CRIKVENICE! Filip Car presekao, REŠIO DA SVIMA ZAUVEK ZAPUŠI USTA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćna poruka bivšeg zadrugara!

HITNO OGLAŠAVANJE IZ CRIKVENICE! Filip Car presekao, REŠIO DA SVIMA ZAUVEK ZAPUŠI USTA!

Foto: TikTok.com

Filip Car

Pre tačno tri meseca, bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji kada se Aleksandra porodila i na svet donela ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Leona. Iako su prvobitno planirali da započnu zajednički život u Crikvenici, došlo je do preokreta u njihovim planovima i da nisu spremni na zajednički život. Aleksandra je istakla da je ta odluka najbolja za oboje.

Iako više nisu ljubavni par, izgleda da Filip i Aleksandra uspešno održavaju dobru komunikaciju kada je u pitanju Leona.

Filip često deli nove fotografije svoje mezimice na društvenim mrežama, pružajući pratiocima uvid u njihov privatni život i razvoj. Ove fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jer je očigledno da je Leona svetlo njihovih života i da je okuplja ljubav i pažnja.

Foto: printscreen/ instagram.com/filip_car_capo_ck

Leona Car

Car je poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram pokazao koliko mu je stalo do naslednice i kojliko je ona važna u njegovom životu.

Situacija u kojoj su se našli Filip i Aleksandra nije retka u modernom društvu, gde roditelji nakon raskida ili promena u odnosu i dalje uspevaju da održe stabilan i podržavajući odnos zbog dobrobiti svoje dece. Njihov primer pokazuje da ljubav i poštovanje mogu opstati i nakon završetka emotivne veze, zbog toga što se fokusiraju na zajedničku odgovornost i brigu o detetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading