"ONA JURI KARIJERU I NEĆE MU RODITI DECU"! Koleginica RASKRINKALA Mionu i Ša - Aleksić će OPET ISPASTI KRETEN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku progovorila o njihovom odnosu!

"ONA JURI KARIJERU I NEĆE MU RODITI DECU"! Koleginica RASKRINKALA Mionu i Ša - Aleksić će OPET ISPASTI KRETEN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Ljubavna romansa repera Nenada Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović obeležila je sedmu sezonu rijalitija, koja je nosila naziv "Elita 7".

S obzirom da je to veza koju je javnost najčešće komentarisala, oglasila se i koleginica, pevačica Ivana Šašić, koja je iznela svoj sud o njihovom odnosu.

- Ša će ispasti opet kreten, kao i uvek. Miona mi se nimalo ne dopada, ne volim nadobudne, bezobrazne i umišljene osobe. Imam takav stav u životu, pa da je i moje dete, ne bih se složila sa njim. Profil ličnosti gde je bahato, bezobrazno i samoživo ne volim i takve osobe što dalje od mene. Ovo sve njoj prija, misli da joj to odgovara. Uvek se setim ono što joj Đedović kaže: "Izvini, Ceco, nisam te prepoznao". Negde mi je žao deteta, negde nije. Ako znaš kakav si u ljubavnom odnosu i kako to sve izgleda tebi u tom prostoru koji uopšte nije lak, zašto opet? Zašto vapiš za nekom ljubavlju, da li to njega zadovoljava da bude mučenik, žrtva, pa da se hrani tom ljubavlju, meni je to bolesno - rekla je pevačica.

Foto: printscreen/Grand TV

Ivana Šašić

Popularna pevačica je govorila o Aleksićevim izborima, i njoj se ne dopada što su znatno mlađe od njega.

- Ne može da funkcioniše ta razlika između godina partnera. Uvek sam govorila i njemu da nađe svojih godina partnerku, on ima taj kompleks starenja i ja to nikada neću razumeti. Ne može da opstane veza Ša i neke klinke od dvadeset četiri godine koja juri karijeru i željna svega. Umesto da nađe ženu svojih godina, koja će mu roditi dete, to je njegova najveća želja. Ako već želiš porodicu i dete, ne tražiš ga u klinki koja to neće uraditi i to nije ljubav - dodala je ona za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.07.2024 05:18

MIONA JE ZLO ZA SVAKOG S KIM JE...ALI NI ŠA NIJE SPAŠEN...ISKOMPLEKSIRAN, SUJETAN, PROMAŠEN U SVAKOM POGLEDU...NIKO MU NE DOZVOLJAVA DA VREĐA GLEDAOCE...DA NIJE NJIH NE BI NI NJEGA BILO...DA SAM VELIKI ŠEF KAZNILA BIH GA POLOVINOM HONORARA...TO JE JEDINO ŠTO KOD NJEGA PALI...JER JE PROMAŠEN...UZALUDNJAK