"LJUBAV, SREĆA!" Stanija POKAZALA NOVOG PARTNERA, evo kako uživaju u Majamiju - Asmin će poludeti kad sazna?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život na visokoj nozi!

"LJUBAV, SREĆA!" Stanija POKAZALA NOVOG PARTNERA, evo kako uživaju u Majamiju - Asmin će poludeti kad sazna?!

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta Stanija Dobrojević uživa veliku medijsku popularnost. Pored toga što je smatraju "starletom nad starletama" velika se prašina podigla i oko priče koju je povela Aneli Ahmić, drugoplasirana učesnica rijalitija Elita 7.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/D. KADIĆ

Janjuš, Aneli, Asmin

Aneli je optužila Staniju da joj je preotela muža Asmina Durdžića, iako se u rijalitiju ispostavilo da istina nije tako jednostrana.

Asmin je vrlo rado pokazivao koliko pažnje poklanja novoj dragoj. U Ameriku joj je dolazio često i obasipao je skupim poklonima i obilascima skupih restorana.

Stanijinu omiljenu aktivnost - šoping, često je praktzikovao sa starletom. Međutim, nakon završetka rijalitija, čitavu javnost je iznenadila Stanijina poslednja objava. Naime, kako se čini, Stana ima novog partnera za šoping, a kome nije želela da otkriva identitet. 

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija sa šoping partnerom

Na storiju društvene mreže Instagram je svima pokazala koliko uživa u luksuzu. U njenim "pričama" mogli su se videti skupe torbe i nakit, kao i gala restoran koji je posetila sa, makar za sada, osobom nepoznatom javnosti. Ono što se da primetiti, jeste da takođe voli roze boju koja je Stanijin zaštitni znak, kao i da imaju sklonost ka skupom nakitu i šopingu.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanijin stori

"Oseti moj vajb, bebo", napisala je Stanija kasnije u objavi na pomenutoj društvenoj mreži, a fanovi nisu mogli da se suzdrže od komentara.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanijin stori

"Predivan ti je život Stanija, uživaj", "Ljubav, sreća! Uživaj", "Koliko ovu Staniju krasi neodoljiva harizma... ili je imaš ili ne, jednostavno je", samo su neki od komentara na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

18.07.2024 11:09

Aneli je klosarka i prevarant, bezosecajna i glupa, ali namazana, ulicna skola, ma ulicni fakultet ima, prevarant. Vise verujem Staniji i Asminu, ali ne treba da se hvali sa tim skupim poklonima. Nije to bas dobro. Uvek treba sakriti nesto i sacuvati za sebe.