MIONA NEĆE DA RAĐA DECU ŠA: Nastao OPŠTI HAOS, reper konačno DOBIO DOKAZ da ga pevačica sve vreme VUČE ZA NOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksić joj zamerio jer je svom bivšem dečku Stanislavu Krofaku pričala drugačije.

MIONA NEĆE DA RAĐA DECU ŠA: Nastao OPŠTI HAOS, reper konačno DOBIO DOKAZ da ga pevačica sve vreme VUČE ZA NOS!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša gostovali su sinoć u emisiji "Narod pita", a u jednom momentu nastao je haos zbog pitanja o roditeljstvu.

Naime, od ranije kruže priče da je Miona sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom i te kako želela decu, dok sa njenim sadašnjim, koji jedva čeka da se ostvari kao otac, nije slučaj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša želi da se ostvari kao roditelj

Voditelj Milan Milošević dao je reč gledateljki Sari iz Smedereva, koja se uključila u program, te ih upitala da li planiraju bebu.

- Neću puno da vas mučim, veliki pozdrav za sve u studiju, a posebno za Milana voditelja. Pozdrav za Mionu i Ša, samo bih htela Mioni da kažem nešto, ja bih volela da svaka majka ima tako vaspitano dete kao što je ona, mnogo je lepa i mislim da voli Ša. A za Ša, njega obožavam još od "Farme", ovde si malo posustao, ponašao si se kao razmaženo dete, ali to je ljubav i ne smeš da reaguješ na prvu, želim vam puno sreće i da ostanete zajedno - rekla je gledateljka.

- Ja samo želim Mioni da utuvim u glavu da joj neki ljudi ne žele dobro, ne mislim na porodicu, već na neke koji joj govore loše stvari i truju joj mozak -rekao je Ša.

Da li se slažete da Ša uvek priča o roditeljstvu, svi znaju da bi bio super otac, ali Mionu ne zanima to - pitao je Milan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović priznala da još nije spremna za potomstvo

- Mislim da je ona još uvek mlada žena i da nije spremna na dete - rekla je gledateljka.

- To je istina, nisam spremna još uvek, ja sam demantovala da sam htela sa Stanislavom dete, rekla sam da želim da sačekam još neko vreme - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading