REŠILI DA ZAPRŽE ČORBU! Hitno oglašavanje PRODUKCIJE NAKON SKANDALA Mione i Ša - noćas se sve rešava!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u najavi!

REŠILI DA ZAPRŽE ČORBU! Hitno oglašavanje PRODUKCIJE NAKON SKANDALA Mione i Ša - noćas se sve rešava!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona i Ša

Večeras u studiju Televizije Pink, voditeljka Ana Radulović će u "Narod pita" ugostiti Maju Marinković, koja je osvojila visoko četvrto mesto u popularnoj rijaliti emisiji "Elita".

Maja će, kao i uvek do sada, svojom iskrenošću i bez dlake na jeziku odgovoriti na vaša pitanja, ali i na pitanja voditeljke.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković

Podsećamo, reper Nenad Aleksić Ša sinoć je napustio emisiju "Narod pita" zbog svoje devojke Mione Jovanović. On je uhvaćen u zgradi Pinka kako nervozno šeta do toaleta, gde je otkrio zbog čega je odlučio da napusti program.

- Ne mogu više ove laži i ove priče. Mene ništa ne zanima, ali ne mogu da verujem da me vređaju, ne mogu lažne kritike - rekao je Ša, koji je potom otkrio da li mu smeta što Mionu povezuju sa Edom Fetićem i što nije obrisala slike sa Stanislavom Krofakom:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša i Miona

- Nije to ništa, meni smeta što me ne brani, ona ne stane uz mene već me napada i pohvali ih, to je jako ružno - govorio je Ša za "Pink.rs".

Reper se kasnije smirio i vratio u emisiju, iz koje je izašao tokom uključenja imenjaka iz Štutgarta.

- Želim da ti kažem da ako govoriš Mioni da mora da kaže nešto što bi ti trebalo da kažeš, ispada da joj namećeš - rekao je Neša.

- Samo kažem da ne treba da ih pušta da pričaju bolesti. Neću to trpeti - rekao je Ša.

- Mnogo si pljuvao Stanislava, nije ti on bio pretnja. Ispada da se Miona i ti ne volite, ružno je - rekao je Neša.

- Miona, ti jedno pričaš, drugo radiš - nastavio je on.

- Nemam pojma šta kad kažem - pravdala se Miona.

- Počela si da psuješ kao kočijaš - rekao je gledalac.

- Psovala sam malo više, ali vaspitana sam - rekla je Miona.

- Miona, ustani i kaži nemoj da mi soliš pamet. Umeš ti i da vičeš, ispada da sam ja mentol jer branim vezu. Sediš i ćutiš, napušiš ih lepo - rekao je Aleksić, te napustio emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
JA

18.07.2024 12:50

Ovaj covek stvarno nije kako treba, da li Miona treba da izbrise celu svoju proslost i da krene da postoji tek od momenta susreta sa SA . Nema ovde srece i to je ocito ,a Miona sto se pre osvesti da joj nije mesto sa njim bice bolje za oboje !!!

Odgovori 22 11
Lala

18.07.2024 14:41

Covece , nisi , jos uvek svestan sta si rafio i kaki hiszerisao za svaku ditnicu . Ne mozes da zabranis narodu da o tome prica ! Nije ti 13 god. Dozovi se pameti !!!

Odgovori 18 4
LA

21.07.2024 12:13

Iiiii, kako se oglasila produkcija? Nadam se da su ovom histericnom, iskomplesiranom...skinuli bar mesecni honorar, ako mu je ista ostalo, zbog onako prostackog obraćanja gledaocima. Sto ne rece svojoj mami, mars matora idi spavaj? Najgore je kad nisi svestan svoje nesvesti a porodica umesto da mu objasni koliko gresi podržava i opravdava uzasno ponašanje.