"MI SMO OD JANUARA ZNALI DA ĆE ANITA DA POBEDI!" Direktno iz Bele kuće PROCURILE INFORMACIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica podigla mnogo prašine u javnosti!

"MI SMO OD JANUARA ZNALI DA ĆE ANITA DA POBEDI!" Direktno iz Bele kuće PROCURILE INFORMACIJE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Starleta Anita Stanojlović osvojila je prvo mesto u rijalitiju "Elita 7", ali uzbuđenja još nisu splasnula. Nakon završetka ovog popularnog šoua, u Šimanovcima je održana velika žurka i proslava. Tom prilikom su domaći mediji razgovarali sa trudnom Milicom Veličković i njenim partnerom Terzom.

Par nije skrivao razočaranje plasmanom u takmičenju, smatrajući da je publika glasala za takmičare koji nisu pokazali ništa posebno tokom rijalitija. Milica je dodala da je još početkom godine bilo jasno da će Anita zauzeti prvo mesto.

Republika

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Milica Veličković i Bora Terzić čekaju bebu

- Iskreno, mi smo već od januara znali da će Anita pobediti, tako da, nisam se nadala prvom mestu, ali sam za sebe mislila da ću biti 13. ili 14. mesto. Ljudi su ispadali baš onako kako mi i otprilike znali, osim Bojane i Ša. Zadovoljna sam celokupnim učešćem - rekla je Milica očigledno nezadovoljna plasmanom, a potom dodala:

- Po podršci smo znali da će Anita osvojiti prvo mesto. Narod podržava muško-ženske odnose. Stizali su im kamioni podrške - iskreni su bili oni za medije, a kako će Anita na ovo reagovati, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, nakon što je trudna Milica Veličković napustila rijaliti "Elita 7" i odlukom gledalaca širom regiona zauzela 15. mesto, nju je sačekala porodica koja joj je odmah pritrčala u zagrljaj. Nakon što su se strasti smirile, uspeli smo da na kratko popričamo sa Danicom Veličković, Miličinom majkom, koja nije krila sreću što će uskoro postati baka, a koja nam je u tom razgovoru otkrila da Milica i Terza u poneljak idu kod ginekologa.

Na žurci koja se dogodila u ponedeljak, pitali smo Milicu i Terzu kako su i kako je prošao pregled.

- Meni je top, navikla sam se na trudnoću i presrećna sam što sam trudna. Četvrti sam mesec, iako sam mislila da sam treći. Usredu idem kod ginekologa, da pogledamo bebu. Danas sam samo zvala da zakažem, a idemo u sredu. Pol otkrivam tek sledeći mesec. Nema potrebe ni za prenatalni, pošto smo radili "dabl test" i sve mi je u redu. Nema nikakvu anomaliju - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.07.2024 17:50

MILICA I TERZA ZASLUŽUJU BOLJU POZICIJU PO MENI...MNOGO SU POŠTENIJI, PRAVEDNIJI, ZASLUŽNIJI OD PRVO TROJE PLASIRANIH KOJI SU ČIST BLAM I PROMAŠAJ...NITI LJUBAVI, NITI POŠTENJA...SAMO KOMPLEKSI, OHOLOST, NEVASPITANJE, BEZOBRAZLUK...U SVAKOM POGLEDU...I TAKVI MORONI DA POBEDE...NAJLEPŠA EMISIJA NAROD PITA JE SA STANISLAVOM...ON JE PO MENI POBEDNIK...MORALNI I U SVAKOM POGLEDU...POŠTEN, VSPITAN, GOSPODIN U SVAKOM POGLEDU...A NE ZMIJOLIKI ANĐELO...