ANELI AHMIĆ UHVAĆENA NA TAJNOM SASTANKU NAKON ELITE: Sve isplivalo na videlo, ovaj DOKAZ neće moći da ospori! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak koji sve dokazuje o aktivnosti Aneli Ahmić nakon Elite!

ANELI AHMIĆ UHVAĆENA NA TAJNOM SASTANKU NAKON ELITE: Sve isplivalo na videlo, ovaj DOKAZ neće moći da ospori! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Aneli Ahmić

Bivše takmičarke rijalitija "Elita", Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, i Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka, nastavljaju da privlače pažnju javnosti svojim nerazdvojnim prijateljstvom. Nedavno su objavile zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, gde su pokazale da i van rijalitija provode mnogo vremena zajedno.

Iako su se upoznale tokom takmičenja u rijalitiju "Elita", Slađa i Aneli su uspele da izgrade čvrstu vezu koja se nastavlja i van televizijskih ekrana. Njihovo prijateljstvo privuklo je pažnju mnogih, a njihove zajedničke aktivnosti redovno prate fanovi na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Nedavno su Slađa i Aneli objavile fotografiju sa zajedničkog ručka, gde su pokazale koliko uživaju u vremenu provedenom zajedno. Na fotografiji se vidi kako se smeju i uživaju u hrani, a njihova pozitivna energija privukla je veliku pažnju javnosti.

Pored zajedničkih druženja, Slađa i Aneli su poznate po tome što se međusobno podržavaju u svojim projektima i aktivnostima. Njihova podrška jedna drugoj vidljiva je i na društvenim mrežama gde redovno komentarišu i lajkuju objave jedna druge, što dodatno potvrđuje njihovo iskreno prijateljstvo.

Slađa i Aneli su postale prave zvezde na društvenim mrežama, gde redovno objavljuju delove svog svakodnevnog života. Njihove objave o prijateljstvu, modi, putovanjima i lepoti privlače pažnju hiljada pratilaca, te su postale poznate i van okvira rijalitija u kom su se takmičile.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading