"GUŠILA SAM SE U BOLOVIMA"! Jelena Marinković IZLOMLJENA I U PODLIVIMA odlazi u policiju - STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila da presavije tabak zbog pretpljene fizičke i duhovne patnje!

"GUŠILA SAM SE U BOLOVIMA"! Jelena Marinković IZLOMLJENA I U PODLIVIMA odlazi u policiju - STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković, bivša rijaliti učesnica, u ponedeljak je doživela stresno iskustvo za vreme žurke u Beloj kući. Nakon što je Žana Omnia nasrnula na nju fizički i nanela joj povrede, Jelena je hitno zbrinuta.

Naime, Žana je udarila Jeleni šamar, povukla je za kosu i šutirala, što je rezultiralo povredama vrata, leđa i kolena. Jelena je za domaće medije ispričala da je odmah potražila medicinsku pomoć i da je nosila kragnu samo jedan dan zbog povrede vrata. Takođe, istakla je da se uplašila zbog bolova u grudima i problema sa disanjem, te da je planira da podnese privatnu tužbu protiv Žane.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Omnia

Informer je sada stupio u kontakt sa Ilićkom, koja je otkrila da se bolje oseća, ali da se jako uplašila to veče. 

- I dalje sam slomljena sva, nikakva sam, ali mi je bolje. Nije bilo ništa toliko strašno, ali sam bila istraumirana jer nisam očekivala da će mi se tako nešto desiti - izjavila je ona, pa dodala: 

- Doktor mi je rekao da mirujem, stavili su mi kragnu da je nosim kratko zbog vrata, jer me je baš vukla za kosu i bacila me dole. Boleli su me vrat i leđa, baš sam bila ugruvana. Kolena su mi u podlivima. Dobila sam terapiju i moraću kod fizioterapeuta zbog kolena. To veče sam se mnogo uplašila jer me je udarila u stomak i imala sam nakon toga veliki bol u grudima i jedva sam došla do daha. Otišla sam kod doktora prvenstveno zbog toga jer sam dva puta imala upalu pluća i bojala sam se da mi se desilo nešto jer nisam mogla da dišem - rekla je Jelena. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Žana i Jelena

Ona je zatim otkrila da se nije obratila policiji nakon incidenta sa Žanom, ali da planira krivično da je goni. 

- Ja ću nju krivično da gonim, podneću privatnu tužbu. Nisam išla u policiju jer sam se čula sa advokatom i on mi je rekao da je najbolje da to bude privatna tužba - ispričala je ona, pa dodala da će zbog pretnji Žaninog bivšeg muža da prijavi policiji i da taži zabranu prilaska. 

- Brinem se za svoju bezbednost jer sam ubeđena da će Žanim bivši muž da me čeka na svakom snimanju emisije. Obratiću se policiji i tražiću zabranu prilaska. Ja ne znam ko je on, kažu da je opasan tip, ali pošto se ona hvali da je on neki krimos, ja ću sa policijom to da rešim jer mi čovek preti - izjavila je ona za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading