ZAVRŠNI UDARAC MARINKOVIĆU! Jelena Ilić PODNOSI PARIRE ZA RAZVOD, sreću gradi sa Urošem Rajačićem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će ga potpuno dotući!

ZAVRŠNI UDARAC MARINKOVIĆU! Jelena Ilić PODNOSI PARIRE ZA RAZVOD, sreću gradi sa Urošem Rajačićem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom svog učešća u rijaliti programu "Elita 7", Ivan Marinković je prošao kroz turbulentan period života i suočio se sa bolnim saznanjem da ga je supruga varala u rijalitiju sa Urošem Rajačićem. Ovaj događaj doveo je do raspada njihovog braka, nakon čega je Ivan zapao u tešku životnu fazu.

Pored emotivnih previranja, Ivan se borio i sa problemima alkoholizma, iako je bio u procesu lečenja. Izlazak sa rijaliti imanja u Šimanovcima nije značio kraj problema, već je Ivan bio izložen brutalnim prozivkama od strane Marije i Miljane Kulić, kao i pretnjama od strane bivšeg muža Žane Omnije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković

Domaći mediji kontaktirali su Jelenu, a ona je progovorila o okončanju braka sa Marinkovićem.

- Ivan i ja se nismo čuli nakon svega. Nisam iznela sve svoje stvari iz njegovog stana. Ostale su mi neke sitnice, na primer sat koji želim da uzmem, pa ga je moja drugarica zamolila da ponese sat kada budemo išli na snimanje emisije. Što se tiče ostalih stvari, nisu mi bitne, jer su u pitanju stare stvari. Nismo još pokrenuli brakorazvodnu parnicu, ja planiram to da uradim prva i to već od ponedeljka, kada se budem malo stabilizovala. Imamo istog advokata, zbog toga ja moram da nađem novog i dok se usaglasimo, oko svega... Sve u svemu, ja ću prva pokrenuti, da što pre to odradimo, da se ne razvlačimo po sudovima - izjavila je bivša rijaliti učesnica. 

Foto: printscreen/pink

Jelena i Uroš

 

Ona je potom ispričala da se još nije videla sa Urošem Rajačićem, ali da se čuju redovno. 

- Mi nemamo vremena da se vidimo zbog svih obaveza, mi smo u dobrim odnosima, čujemo se. Nije ovo trenutno momenat da je budem sa nekim i da provodim vreme sa tom osobom, ali to će se svakako desiti kada bude trebalo, za sada nisam čak ni svoju porodicu videla. Što se nas tiče otom-potom, nemam ništa konkretno da kažem - rekla je Jelena za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading